Ti hogy jutnátok el Rijekába mondjuk vonattal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy google, meg minden, és rajta is vagyok, de hátha valaki bölcsebb nálam. Illetve, ha tudtok valami jobb/ésszerűbb strandolós-tengerpartos megoldást, az is érdekel.2013. júl. 16. 18:34
1/4 anonim válasza:
Rijekába vonattal eljuttni mára már sajnos nem könnyű, pláne, hogy a horvát vasutak alaposan megkúrtitotta a belföldi és nemzetközi járatait. Csak úgy tudsz elmenni Rijekába, ha Zágrábban alszol minimum egy éjszakát.
Miért nem mész Splitbe? Oda el tudnám menni közvetlenül vagy zágrábi átszállással...és szebb város!
2/4 anonim válasza:
Jaja, Splitbe van közvetlen vonat, onnan meg valamikor nyilván megy Rijekába. Bár a horvátok nem viszik túlzásba a vonatokat és akkor finoman fogalmaztam :)
3/4 anonim válasza:
Budapest -> Zágráb -> Rijeka (Fiume)
4/4 anonim válasza:
2. válaszadó!
Splitből Rijekába nem megy vonat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!