Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban a társbérlet a...

Londonban a társbérlet a megszokott lakhatási forma?

Figyelt kérdés
A neten nézek hirdetéseket, mindenhol csak társbérletet találok, ahol 2-8 ember osztozik a fürdőszobán, konyhán, jó esetben a nappalin. Ha én kiköltözök, szeretnék egymagamnak lakást bérelni, legyen az akármilyen kicsike is, de saját konyhával és saját fürdőszobával. Ilyet viszont nem találok a gumtree-n. Vagy csak rossz helyen, rossz néven keresgélek?
2013. júl. 12. 19:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

ott nem igazán fogsz találni. nézz pl. a rightmove.co.uk-n

vagy ügynökségek honlapján, akik egész lakásokat adnak ki.

2013. júl. 12. 19:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Zoopla.co.uk is egy jó oldal.
2013. júl. 12. 19:26
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Utánanézek mind a két helyen.
2013. júl. 12. 19:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még a volt főnököm is társbérletben lakott, pedig ki tudott volna fizetni egy lakást. Azt mondta annyival nem jobb mint amennyivel drágább, ő egy munkatárssal lakott.
2013. júl. 13. 05:12
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
dehogynem jobb...nincs itt senki más, nem kell alkalmazkodni idegenekhez, nem kell várni, hogy főzhess, zuhanyozhass, vécére mehess, nincs vita azon, hogy kinek milyen rendre, takarításra van igénye, semmi. igenis sokkal jobb.
2013. júl. 14. 11:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadott a társbérlet. Persze nem a magyar lehúzós szállásadókból kell kiindulni, akik 8-10 embernek adnak ki lakást. Vannak nagyon kultúrált társbérletek is, max 2 másik emberrel megosztva. Magam is vérelhetnék egy lakást, mert jöl keresek, mégis inkább egy másik kollégámmal lakom. Én inkább utazom, világot látok abból a pènzből amit megtakarítok. 2750 font a nettóm, ennek ellenére nem saját lakast bérlek. Ès nem vagyok ezzel egyedül. A főnökö kb. 3 szor annyit

keres, mint én és ő is társbérletben lakik. Társberlet es tarsberlet kozott is van kulonbseg. A magyarok tobbsege csak a magyar szállasadok tomegszaalasait veszi alapul. Olyanban en sem laknek.

2013. júl. 14. 13:47
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt vannak olyan lakasok, ahol a szobahoz tartozik sajat wc, zuhanyzo. Olyat keress, hogy en-suite. Erdemesebb tarsberletbe koltozni, mert fajlagosan olcsobb. Eddig en is ilyenben laktam, de jon vegre ki baratnom is, illetve "nagyon olcson" talaltam lakast. Igy vegre a haverok is meg tudnak latogatni idekint, mert ez ket szobas.
2013. júl. 14. 21:54
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt még a saját házukban sem szeretnek egyedül lakni az emberek. Ha kirepülnek a gyerekek, vagy elválnak a házasok, sokan kiadják a megüresedett szobákat.
2013. júl. 14. 21:58
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
6os, én sosem laktam magyarok (meg semmilyenek) által kiadott tömegszálláson. háromszobás lakásban laktunk hárman, aztán egy hatszobásban négyen, aztán kétszobásban a tesómékkal (ők ketten, mint pár, meg én egymagam a másik szobában.) , de továbbra is fenntartom, hogy sokkal jobb a saját (sőt, én nem is bérlek, saját lakásom van, azaz jó, a banké, pedig nem keresek sokat. de megéri, a hiteltörlesztőm kevesebb, mint ha egyedül bérelnék egy lakást, s ez előbb-utóbb ki lesz fizetve. albérletet meg örökre fizetem, a nyugdíjból is. egy bizonyos koron felül már nem olyan buli egy csomó vadidegennel lakni. sőt, a nem vadidegennel se. s a barátaim is kb. mind így laktak, hogy kétszobás ház, egy-egy pár a szobákban, sose tömegszálláson, mégse akarnak többet társbérletet. én se.
2013. júl. 14. 22:26
 10/20 anonim ***** válasza:
én nem akarok senkit győzködni, de bizony a magyarok iszonyatosan ragaszkodnak a saját lakás tudathoz. sokan, még párban is, 2 minimálbért keresve is lakást bérelnek erejükön felül, csak azért hogy elmondhassák hogy ők saját bérleményben laknak. errefelé az emberek a jobb fizetés ellenére sem költik a fizetésük nagy részét lakásra, inkább társbérletben laknak és fogyasztanak, utaznak, stb. Én inkább utazok, kirándulok, eljárok ide-oda, minthogy 1000 fontot kiadjak egy lakásra, mikor 600-ért kifogástalan, jó helyen lévő társbérletet tudok bérelni, saját fürdővel, WC-vel. (en suite szobát bérlek 1 angol lánnyal és 1 új zélandi sráccal.)
2013. júl. 15. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!