Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kijönne velem valaki egy...

Kijönne velem valaki egy időre Londonba dolgozni szeptemberben?

Figyelt kérdés
Nem szetetnék egyedül menni, szívesen összefognék valakivel. 22 L vagyok.
2013. júl. 8. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Beszélsz angolul?

Ha nem akkor szinte esélytelen hogy melót kapj, sokan nyelvtudással sem találnak. De ha beszélsz is szakma nélkül nagyon nehéz munkát találni, max mosogatói, takarítói melót találsz. A párom az elején dolgozott egy Hotelben, 4 hónapig bírta, iszonyat kemény és nem csak az hogy a telefosott WC-től a kosztól fekete fürdőkádig mindent csinálnak hanem az is hogy droidként dolgoztatnak és az első problémánál már repülsz is.

Így meg amúgy pláne nem fog kimenni veled senki idegen, hallottam már rengeteg sztorit hogy az X lány az Y lakótársa nyakán lógott mert képtelen volt eltartani magát, kölcsön kéregetett, állandóan a lelki problémáival traktálta, aztán egy szép nap egy szó nélkül lelépett.

Egyébként miből gondolod hogy ha otthon nem boldogulsz akkor "egyedül" egy full idegen környezetben fogsz?

Itt is egyre szarabb a helyzet, sokan full nyelvtudással sem találnak állást hónapokig.

2013. júl. 9. 00:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Középszinten beszélek,amúgy kint él a tesóm de vele nem tudnk lakni mert nincs hely. Viszont segítene agol csak tud.
2013. júl. 9. 01:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Így már azért jobb a helyzet, de olyan munkát találni amit hosszabb távon is bevállalsz majd nem lesz könnyű találni.

Ezek a fentebb említett melók csak vegetálni jók Londonban.

2013. júl. 9. 01:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha spórolós vagy, az jó dolog, de Londonban, ha megtakarítasz a minimálbérből valamennyit, akkor már nagyon jónak számít. Egy ideig laktam magyarokkal, akik minimálbérből éltek többségében, láttam azt, hogy mennyire filléreskednek. A lakbér kifizetése a legnagyobb költség. Ezek az emberek, legtöbbször órákat utaznak busszal a munkahelyükre, mindezt azért hogy 20 fontot spóroljanak, csak mert nem metróval mennek.(Metróval 20 perc lenne.) Londonban, egy relatív jó megélhetéshez, amiben nem kell a fogadhoz verned a garast, kell legalább 1200-1300 nettó. Vidéki városokban viszont még minimálbérből is viszonylag könnyebb. Még spórolni is lehet.
2013. júl. 9. 09:16
 15/16 seryx válasza:
Augusztus közepe,szeptember elején tervezzük a lányommal a kimenetelt (18 elmúlt)ha érdekel esetleg.
2013. júl. 14. 19:20
 16/16 anonim válasza:
én szívesen mennék de még nincs kezdőtőkém xD
2013. aug. 7. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!