Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elfogadjuk az ajánlatot?

Elfogadjuk az ajánlatot?

Figyelt kérdés

Párom és én is most érettségiztünk.

Páromnak van egy nagyon jó családi ismerőse, akit szinte családtagként kezelnek. Ő már kinnt van Angliában kb 7-8 éve.

Tett nekünk egy ajánlatot. Segítene nekünk kijutni (tudja hogy anyagilag se én se párom nem úszik a pénzben) Angliába. Fizetné nekem is és páromnak is a repülőjegyet, és az 1. havi kajánkat. Illetve van egy vállalkozása. Lakásait adja ki bérbe. Nekünk pont lenne egy lakása, amit kiadna, és az 1. havi bért nem kell neki megfizetnünk. És be van rendezve, csak a személyes dolgainkat kell vinni. Segítene nekünk gyorsan munkát találni.

Ha itt maradunk Mo.-n, akkor én szakmát tanulnék (bolti eladó), mert most nem akartam főiskolára menni. Páromnak pedig muszáj lenne dolgoznia egy közeli gyárban.

Még annyi, hogy nekem idősebb szüleim vannak és őket nem szívesen hagyom itt, nincs nekik senkijük sem, csak én. Így ők kicsit ellenzik a dolgot.

Belevágjunk vagy ne vágjunk? Megérné szimpla érettségivel kimenni Angliába?

én 18/L, párom 19/F

2013. jún. 30. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:
El ne szalasszátok.
2013. jún. 30. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen lehetőséget ki ne hagyjatok!!! Itt magyarországon egy bolti eladó és egy gyári munkás minimálbért keres,amiből megélni nem lehet! Ha ekkora lehetőséget felajánlottak Nektek,akkor mindenképpen menjetek. Anglia nem nagy távolság repülővel és nagyon olcsó repülőjegyeket lehet kapni fapados járatokra. A szüleidet ugyanúgy tudod látogatni.
2013. jún. 30. 09:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen mi is ezen vagyunk, hogy ne szalasszuk el! (:

Igen, csak sajnos a szüleim nem túlságosan örülnek ennek, bár egyrészt támogatják.. De egyszer úgy is kirepülnék a fészekből..

Igen egyébként hazajárnánk 3-4 havonta.

Meg még jó, hogy van Skype, internet stb.. :)

2013. jún. 30. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:

És azt mondom, hogy ne a szülők véleménye és igénye számítson, hanem az, amit te akarsz.

Azért előre nézzetek utána, hogy milyen munkát kapnátok odakint, és a jövedelemből hogyan jönnétek ott ki a 2. hónaptól.

Hozzáteszem, hogy így látatlanban nekem némileg furcsa az az ismerős, hogy látszólag önzetlenül támogat titeket. Miért van neki erre szüksége? Lehet, hogy majd fog kérni valamit cserébe, vagy ki akar használni titeket.

2013. jún. 30. 09:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen..

Párom édesanyját támogatta az ismerősnek az anyukája. Sokat segített neki mindig is. Az ismerősünk úgy tekint páromra mintha kb. a pót-fia lenne. Illetve párom keresztapja is kinnt van ő is segítene nekünk.

Úgy tűnik nincs rossz szándéka. Persze majd vissza kell törlesztenünk neki azt a pénzt amit most kölcsönbe ad, de elég lesz részletekben is.

2013. jún. 30. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!