Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeptemberben lesz a naszutam...

Szeptemberben lesz a naszutam es egy kulonleges helyre szeretnek menni, egy szigetre gondoltam 500euro/fo le szeretnem foglalni meg most valami akcios ajanlatot keresek hova menjek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Balatonfüred
2011. jan. 18. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát az út, a szállás és az ellátás "kb." belefér az 500 EUR-ba, ha a Kanári szigeteket célzod meg. Tenerifére kb. 150e Ft-ból el lehet jutni, szállással, félpanzióval.

De kellene némi költőpénz is, és akkor tényleg "szép" lenne.

2011. jan. 18. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:

sak Európa. Talán Mallorka. Habár 500 € nem nagy összeg, max 3-4 csillagos szállodát kapsz ezért, és akkor meg az ellátás.

Valaki írta belföldet. Nem tudom mekkora az igényetek, de ha szuper szállodát akarsz és az ellátás is bene legyen, elgondolkodtató belföld, vagy horvátország, vagy lényegesen kisebb igényekkel távolabb.

Mi mindig magasabb szinvonalu szállást keresünk, európán belül 4-5 csillagos szálloda európán kívül csak 5 csillagos, mert voltunk már olyan szálláson ami elég borzadáj volt, és akkor az egész utunk egy rémálom. Ha kicsi a keret akkor marad belföld de jól érezzük magunkat.

2011. jan. 18. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyiptomba ki tudsz menni ennyiért 4-5*os szállodába, AI ellátással 8nap 7éjszakára az tuti!
2011. jan. 18. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Kanári-szigetek, Korzika, vagy vmi görög sziget...
2011. jan. 19. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!