Szeptemberben lesz a naszutam es egy kulonleges helyre szeretnek menni, egy szigetre gondoltam 500euro/fo le szeretnem foglalni meg most valami akcios ajanlatot keresek hova menjek?
Hát az út, a szállás és az ellátás "kb." belefér az 500 EUR-ba, ha a Kanári szigeteket célzod meg. Tenerifére kb. 150e Ft-ból el lehet jutni, szállással, félpanzióval.
De kellene némi költőpénz is, és akkor tényleg "szép" lenne.
sak Európa. Talán Mallorka. Habár 500 € nem nagy összeg, max 3-4 csillagos szállodát kapsz ezért, és akkor meg az ellátás.
Valaki írta belföldet. Nem tudom mekkora az igényetek, de ha szuper szállodát akarsz és az ellátás is bene legyen, elgondolkodtató belföld, vagy horvátország, vagy lényegesen kisebb igényekkel távolabb.
Mi mindig magasabb szinvonalu szállást keresünk, európán belül 4-5 csillagos szálloda európán kívül csak 5 csillagos, mert voltunk már olyan szálláson ami elég borzadáj volt, és akkor az egész utunk egy rémálom. Ha kicsi a keret akkor marad belföld de jól érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!