Melyek a legszebb olasz nagyvárosok Moszkvát és Szentpétervárt nem számítva?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 21:07
3/9 anonim válasza:
Ezeket a városokat ne keresd Olaszországban!
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj, ne haragudjatok, csak éppen az olasz leckémet csináltam, miközben kiírtam a kérdést! :D Természetesen orosz városokra gondoltam. :)
2013. máj. 21. 21:23
6/9 anonim válasza:
Még nem tudok nyilatkozni, de nyáron 3 hónapra kiutazom, utána majd megírom. :)
Megyek Szent Pétervárra és Moszkvába 3-3 napra és Barnaulba töltöm a többi időt. Illetve ott a környéket felfedezem majd remélhetőleg. :)
7/9 anonim válasza:
Talán Balaklava, ma már nem túl nagy (kis fekete-tengeri üdülőhely), de olasznak olasz, a XIII.sz-i genovai erőd a fő turistaattrakciója:-) Viccet félretéve ha városokat akartok nézegetni, akkor az aranygyűrűt javaslom (középkori városok gyűrűje Moszkva körül, innen a név), 1 nap/város elég rájuk. Keress rá neten: золотое кольцо elég sok anyag van róluk. A legfontosabbak: Szergijev Poszad, Rosztov Velikij, Szuzdal, Vlagyimir. Nincs benn az Aranygyűrűben, de M. és Pétervár között, kis kitérővel elérhető Pszkov és Novgorod (nem a Nyizsnij, hanem a sima, Новгород), szintén jelentős műemlékekkel bírnak (várak, templomok, stb.)
8/9 anonim válasza:
Az előzőekhez még hozzátenném Irkutszkot, amennyire tudom az is elég szép hely, ráadásul közel van a Bajkál tó. Igaz itt már problémás az odautazás, mert elég messze van, de ha van időd esetleg érdemes lehet odáig elmenni, a vonat ha jól tudom Moszkvából 4-5 nap alatt van ott.
9/9 anonim válasza:
Engem Nyizsnyij Novgorod vonz mostanában. Más nagyvárosoknak nem nagyon néztem utána mert engem inkább a kisebb városok vonzanak.
Amit még ajánlani tudok, bár nem város - de aki utazott rajta eddig annak csak pozitív élménnyel gazdagodott, nagyon szokták élvezni, az a Transzszibériai expressz.
Ha egyszer kalandosabb kedvedben leszel, érdemes benevezni rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!