Milyen nyelvet tanuljak? Vagyis hol élnek a világon a legszebb lányok?
Figyelt kérdés
Gimnáziumba megyek. Lehet tanulni: németet, oroszt, spanyolt, olaszt, franciát ès kínait. Angolul 'tudok' és angol tagozatra megyek, csak nem tudom eldönteni mi legyen a második nyelv.... a német nem szimpatikus!2013. máj. 2. 19:25
1/20 anonim válasza:
Héberül - az az izraeli lányok nagyon szépek, és jó alakjuk is van, mert ott lányoknak is kötelező a katonaság!
3/20 anonim válasza:
Mindegyikből indul csoport?
Vagy csak ha összejön elég ember?
4/20 anonim válasza:
Első válaszoló, a héber nincs a választható nyelvek között :)) Ráadásul az elég nehéz egy nyelv.
Én oroszt, vagy kínait tanulnék a helyedben.
7/20 anonim válasza:
Olasz, kínai vagy spanyol. De ha beszélik, a francia is jól hangzik. :))
9/20 anonim válasza:
Francia vagy spanyol szerintem. Az én választottam a francia, és nem bántam meg az angol mellé. :)
17L
10/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Sokan írtátok az oroszt, a spanyolt és a kínait. Ezek közül melyik? (Mindegyikbõl indul csoport!) Sorrendet írnátok -a hasznosság sorrendjében? (:
2013. máj. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!