A stockholmi tél kibírhatatlanul hideg a budapestihez képest?
Ès szerintme nem csak túl hideg, hanem sokáig is tart.
Èn németországban élek, neked ez lenne ideális.
Itt a tél általában decemberben kezdödik, 1-1 kisebb faggyal. Idei telet kivéve alig esik hó és max pár minusz van. (idén szinte végig havazott)
Tavasz nagyon hideg, még rövid újjut idén fel sem vettünk, sokat esik is tavasszal. Nyáron alig van nagyon meleg. Elöfordulhat 1 hétig 40 fok, de ritkán. tavaly egész juniusban a max hömérséklet 20 fok volt. juliusban volt kicsit rövidnadrágos idö. Az ösz viszont mindig csodálatos, szeptemberben ragyogó napsütés kevés esö, és kellemesen meleg rövid újas idö. októberben már kicsit hidegebb, de max egy pulcsi kell, és novemberben már elkell az esökabát, de fagyok is ritkán vannak novemberben.
Nekem a tavaszi meleg hiányzik itt.
Stockholmot nem tudom mennyire hideg, de én úgy gondolom, hogy kb 5 fokkal lehet hidegebb, mint itt, viszont hosszabb ideig tart. Azt tudom, hogy Norvégia középső részén a nyugati parton (Trondheim) most pár napja 30 fok körül van a hőmérséklet, és Stockholm lejjebb van, mint Trondheim, tehát ott is 30C° körül kell lennie, ami elég jó :)
Nekem Stockholmban nagyon tetszik az a kis sziget része :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!