Erdélybe fogok utazni 5 napra mit kéne vinnem ott hideg van meleg van vagy mi?
Figyelt kérdés
Melg ruhákat vagy nyári ruhákat kénne vinnem májusban megyünk vagy pl ott mit esznek nem tudja valaki?2012. szept. 8. 08:55
1/5 anonim válasza:
májusban? hát addig van idő bőven kitalálnod, hogy mit vigyél
gondolom vékonyabb hosszú ujjú/szárú ruházat, néhány rövid ujjú felső, 3/4-es nadrág
mit esznek?
gondolom embert
na ez buta kérdés volt
2/5 anonim válasza:
"májusban megyünk"
Amit itthon is felvennél májusban. Vékony, de hosszú nadrág, vékony hosszúujjú, egy meleg pulóver is - estékre. Váltás poló, alsóruha, zokni.
"ott mit esznek"
:D XD :)))) Hamubasült pogácsát.
Vigyél ásványvizet, ne igyál a csapból :)
3/5 anonim válasza:
Az esőköppenyt kihagytam. Inkább vigyél és akkor biztos nem fog esni :)
4/5 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mit esznek valahol esznek öz húst medve húst stb ilyenekre értetem
2012. szept. 24. 18:13
5/5 anonim válasza:
őzet Magyarországon is esznek
medvét meg még Erdélyben sem...
de komolyan, milyen világban élsz te, hogy ilyeneket kérdezel?!?!?!?!??!?!?!?!!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!