Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európai városlátogatós utazáso...

Európai városlátogatós utazások magánszervezésben, viszonylag olcsón? Pl. London, Párizs, Barcelona, Róma. Hol néztél repülőjegyet, szállást? Mit tudnál ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Európai városlátogatós utazást szeretnék szervezni magamnak, illetve magunknak a párommal. Egyelőre nem gondoltam konkrétumra, hogy melyik városba mennénk. Tippeket szeretnék kérni, hogy hol érdemes nézegetni a neten a repjegyeket, mennyi idővel a tervezett utazás előtt, stb. Olcsó szállást hol érdemes keresni?

Előre is köszönöm a segítséget!

Köszönöm.

2013. máj. 9. 10:54
1 2
 11/13 anonim válasza:

És még valami :)

Repjegyek:

[link]

Egyéb szállás:

www.roomorama.com - ha nem akarsz mindenáron szállodába megszállni

2013. máj. 20. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
A barcarooms-ra nem hoz ki semmit sem.
2013. júl. 19. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Barcaroom az annak jó aki úgy megy külföldre, hogy csak magyarul tud és ettől ráadásul meg is van ijedve, hogy jaj mi lesz így. Hasonló lehetőség, hogy magyaroktól bérelj létezik Rómában, Londonban, Stockholmban és biztos sok más helyen is, én ezekről tudok konkrétan. Egyiket se vettem igénybe mert mindig találtam számomra jobbat, azaz olcsóbbat. Mindenkinek más az igénye, én ilyen olcsó jános vagyok, úgyhogy a legolcsobb szállást szoktam keresni mert a megsporolt pénzből inkább elutazom máshová is világot látni. :-)

Olcsó külföldi város látogatásra ajánlom Milánót, mert a repjegy oda-vissza 6-8000Ft-bol is kijön sokszor. Igazából akár ott se kell aludni mert vannak napok amikor reggel és este is van járat, én is így voltam.

2013. júl. 20. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!