Európai városlátogatós utazások magánszervezésben, viszonylag olcsón? Pl. London, Párizs, Barcelona, Róma. Hol néztél repülőjegyet, szállást? Mit tudnál ajánlani?
Sziasztok!
Európai városlátogatós utazást szeretnék szervezni magamnak, illetve magunknak a párommal. Egyelőre nem gondoltam konkrétumra, hogy melyik városba mennénk. Tippeket szeretnék kérni, hogy hol érdemes nézegetni a neten a repjegyeket, mennyi idővel a tervezett utazás előtt, stb. Olcsó szállást hol érdemes keresni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Köszönöm.
Mi a párommal tavaly voltunk ilyen városnézési nyaraláson (idén is megyünk) De ilyen esetben érdemesebb autóval neki vágni mert olcsóbb.
Ha repülővel akartok menni, akkor a wizzair járatot kéne nézni. Akár már most megvenni a jegyet ha augusztusban mennétek. De a repülőjegy nem elég. Meg kell rendelni a távolsági busz árát is ami bevisz titeket a reptérről az adott városba. Ha már ott vagytok akkor vagy hostelt vagy bed & breakfast szállást kerestek. Ezek a legolcsóbbak. VAgy ott van a holiday Inn. Ez szinte minden országban van.. Ezt minden városban el kell játszanotok. Ha nem akartok a kiérkezés tán szállás után nézni akkor a szállás is elintézhető a neten keresztül..
Autóval hosszú, drága. Nem ajánlom, kivéve, ha sok várost érintő európai körút a cél. De ha pl. kifejezetten Rómát szeretnétek meglátogatni akkor töredék áron eljuttok repülővel ahhoz képest amennyi az autózás volna.
A felsorolt várások közül ha sehol nem voltál még akkor én Rómát ajánlanám. Mindegyikbe érdemes elmenni, de ezek közül Rómába a legolcsóbb a repjegy, akkor miért ne azzal kezdjétek, úgyis fontos az ár, mint írtad a kérdésben.
wizzair, ryanair viszonylag olcsó manapság is, bár fél éve még sokkal jobb árak voltak. Szállásra nekem airbnb bejött, de ez rajtatok múlik mire van igényetek. Van választék a legkülönbözőbb árakon. Nézd meg akár bookingot is.
Kereshetsz Vaterán voucheres szálláslehetőséget. Így találtam szállást tavalyelőtt 3 éjszakára 2 főre Prágába 4 csillagos szállodába reggelivel potom 32.000 forintért.
Azt hiszem ez baráti ár.
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket.
Megnéztem a Wizzairt, augusztusra most 14-16ezer a repjegy/fő egy útra Rómába. Szerintetek ez jó ár?
Mindjárt megnézem a szállásokat a booking.com-on.
Egyik válaszoló említette Rómát...hol szálltatok meg?
Ha nincs dombornyomott bankkártyám, akkor tudok átutalással fizetni szerintetek? Mondjuk nincs EUR-s bankszámlám sem...
Bocsi a sok kérdésért, de még sosem csináltam ilyet...
Mi magán szálláson voltunk. Egy csávó kiadta nem használt lakását. Ilyeneket airbnb-n lehet olcsón találni.
16ezres repjegy addig olcsó míg nem utaztál 1500ért... Vagy még olcsóbban.
Ilyen olcsón utóbbi egy évben sok jegy volt, mostanság nem nagyon.
Szia!
Barcelona:
Magyarok adnak ki apartmanokat. Kb 5000 ft / éjszakára jön ki egy szoba. Saját fürdővel. A központban van. Kb 2 perc a metró, kb 15 perc a tengerpart. Nagyon jó fejek, akik kiadják. Vállalnak pl. reptéri transzfert is. A szállás király. Ikeás bútorokkal berendezve. Ráadásul biciklikölcsönzőjük van, ahol Te kedvezményesen bérelhetsz. És így bejárni a várost... isteni :) Csak ajánlom a várost és a szállást is!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!