Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európai városlátogatós utazáso...

Európai városlátogatós utazások magánszervezésben, viszonylag olcsón? Pl. London, Párizs, Barcelona, Róma. Hol néztél repülőjegyet, szállást? Mit tudnál ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Európai városlátogatós utazást szeretnék szervezni magamnak, illetve magunknak a párommal. Egyelőre nem gondoltam konkrétumra, hogy melyik városba mennénk. Tippeket szeretnék kérni, hogy hol érdemes nézegetni a neten a repjegyeket, mennyi idővel a tervezett utazás előtt, stb. Olcsó szállást hol érdemes keresni?

Előre is köszönöm a segítséget!

Köszönöm.

2013. máj. 9. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi a párommal tavaly voltunk ilyen városnézési nyaraláson (idén is megyünk) De ilyen esetben érdemesebb autóval neki vágni mert olcsóbb.

Ha repülővel akartok menni, akkor a wizzair járatot kéne nézni. Akár már most megvenni a jegyet ha augusztusban mennétek. De a repülőjegy nem elég. Meg kell rendelni a távolsági busz árát is ami bevisz titeket a reptérről az adott városba. Ha már ott vagytok akkor vagy hostelt vagy bed & breakfast szállást kerestek. Ezek a legolcsóbbak. VAgy ott van a holiday Inn. Ez szinte minden országban van.. Ezt minden városban el kell játszanotok. Ha nem akartok a kiérkezés tán szállás után nézni akkor a szállás is elintézhető a neten keresztül..

2013. máj. 9. 11:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Autóval hosszú, drága. Nem ajánlom, kivéve, ha sok várost érintő európai körút a cél. De ha pl. kifejezetten Rómát szeretnétek meglátogatni akkor töredék áron eljuttok repülővel ahhoz képest amennyi az autózás volna.

A felsorolt várások közül ha sehol nem voltál még akkor én Rómát ajánlanám. Mindegyikbe érdemes elmenni, de ezek közül Rómába a legolcsóbb a repjegy, akkor miért ne azzal kezdjétek, úgyis fontos az ár, mint írtad a kérdésben.

wizzair, ryanair viszonylag olcsó manapság is, bár fél éve még sokkal jobb árak voltak. Szállásra nekem airbnb bejött, de ez rajtatok múlik mire van igényetek. Van választék a legkülönbözőbb árakon. Nézd meg akár bookingot is.

2013. máj. 9. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Kereshetsz Vaterán voucheres szálláslehetőséget. Így találtam szállást tavalyelőtt 3 éjszakára 2 főre Prágába 4 csillagos szállodába reggelivel potom 32.000 forintért.

Azt hiszem ez baráti ár.

2013. máj. 9. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: baráti ár, ha ragaszkodsz ahhoz a színvonalhoz. De pl. én inkább megyek 1-2 csillagosba vagy csillag nélküli magánszálláshelyre ha azt fele áron megkapom, mint a 4-5 csillagost. De ha mindenképp drágább színvonalú helyre, 4 csillagosba akartál menni amúgy is, akkor tényleg nagyon jó ár!
2013. máj. 9. 14:45
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket.

Megnéztem a Wizzairt, augusztusra most 14-16ezer a repjegy/fő egy útra Rómába. Szerintetek ez jó ár?

Mindjárt megnézem a szállásokat a booking.com-on.

Egyik válaszoló említette Rómát...hol szálltatok meg?

2013. máj. 9. 15:45
 6/13 A kérdező kommentje:

Ha nincs dombornyomott bankkártyám, akkor tudok átutalással fizetni szerintetek? Mondjuk nincs EUR-s bankszámlám sem...

Bocsi a sok kérdésért, de még sosem csináltam ilyet...

2013. máj. 9. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
A booking.com-ra érdemes feliratkozni e-mail címmel, akkor küldenek a hírlevélben féláras szállásokat. Ott vannak igazán jók, amik tényleg olcsók. Ha bejelentkezve nézelődsz az oldalon, akkor kifejezetten olyan városokba küldenek ajánlatot, amiket megnéztél.
2013. máj. 9. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi magán szálláson voltunk. Egy csávó kiadta nem használt lakását. Ilyeneket airbnb-n lehet olcsón találni.

16ezres repjegy addig olcsó míg nem utaztál 1500ért... Vagy még olcsóbban.

Ilyen olcsón utóbbi egy évben sok jegy volt, mostanság nem nagyon.

2013. máj. 9. 20:29
 9/13 anonim válasza:

Szia!

Barcelona:

[link]

Magyarok adnak ki apartmanokat. Kb 5000 ft / éjszakára jön ki egy szoba. Saját fürdővel. A központban van. Kb 2 perc a metró, kb 15 perc a tengerpart. Nagyon jó fejek, akik kiadják. Vállalnak pl. reptéri transzfert is. A szállás király. Ikeás bútorokkal berendezve. Ráadásul biciklikölcsönzőjük van, ahol Te kedvezményesen bérelhetsz. És így bejárni a várost... isteni :) Csak ajánlom a várost és a szállást is!!!!!

2013. máj. 20. 15:31
 10/13 anonim válasza:
Ja, és fapados repcsi megy oda (wizzair, ryanair is). Szóval ha jó dátumra foglalod, oda-vissza (minden egyéb hülye költséggel együtt) 30e/főből ki lehet hozni. Egyébként sztem pl. a kaja sem drága kint. Sőt.. Ami viszont húzósabb az a belépőjegyek. Érdemes utánanézni a dolgoknak, szelektálni, mert ha egyszerre mindent meg szeretnél nézni, úgy a belépőjegyek miatt elég drága lehet az utazás....
2013. máj. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!