Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol nyaraljunk Görögországban?

Hol nyaraljunk Görögországban?

Figyelt kérdés
Repülővel mennénk, szép és csendes helyre vágyunk, nem kopár puszta, hanem hegy és tenger. Tudnátok ajánlani valamit?
2013. máj. 4. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:

kreta szigeten sok olyan resz van, ami csendes. raadasul joval olcsobb, mint santorini, rodosz, cyprus es a tobbi tomegturizmus celteruletei.

Bar az osszes szigeten lehet talalni eldugottabb reszeket, szoval en barmelyikre elkuldenelek nyugodt szivvel. Raadasul ezeken a szigeteken mind nagy hegyek vannak.

2013. máj. 4. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Santorini... Amúgy Görögo. kopár puszta szinte mindenhol, tengerpart környékén is... :)
2013. máj. 4. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is Krétát mondanám.Innen közel van Santorini is,azt mindenképp meg kell nézni.Agia Pelagia szép és csendes mi a Sea Side Resortba voltunk tavaly ,gyönyörű a kilátás a tengerre,mi pihenni szerettünk volna,itt azt lehet,mert jó csendes hely(van akinek túlságosan is) és nagyon szép.A Tájat nem a zöld gyep jellemzi,de azért nem is kopár olyan krétai:)
2013. máj. 5. 09:20
 4/8 Kései Sirató ***** válasza:

Krétát és Korfut mondanám.

Korfu zöldebb. Rengeteg olajfa, narancsfa, pálmafa és leander van az egész szigeten, Krétán is van , de jóval kevesebb

2013. máj. 8. 14:41
 5/8 A kérdező kommentje:

A kopár pusztát úgy értettem, mint valami lapos sivatag :)

Ezért írtam, hogy hegyes-dombos, juhúúúúúúú, hogy felmásszak rá és onnan nézzem a tengert. Valami ilyesmi...

Korfu érdekel, de valami extra giga mega szép helyre vágyok, a legszebbre :)

2013. máj. 9. 13:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Utazási irodában Rodoszt és Korfut mondták a legszebbnek.

Korfu amúgy is szimpi, mindig is érdekelt. Még mindig nem döntöttem.

Zakintosról valaki jót/rosszat?

2013. máj. 11. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Rodosz szerintem kopár és nem a legszebb, akármilyen hegyek is vannak. Korfu sokkal szebb. Evia is nagyon szép. Bécsből sokkal több görög szigetre megy repülő, ha elérhető nektek.
2013. máj. 13. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
KORFU LETT! köszi mindenkinek
2013. máj. 14. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!