Hol nyaraljunk?
Figyelt kérdés
Eddig minden évben elutaztunk valahova külföldre,de a jelenlegi keret jóval szűkebb.Szerintetek Európában mi lenne olcsó de nem gagyi utazás?Sokan Törökországot emlegetik...2013. febr. 27. 22:01
1/7 anonim válasza:
Mi az a jóval szűkebb keret és mi az érdeklődés? Hotel-tengerpart-all inclusive ellátás vagy hátizsákos túrázás, esetleg valami más?
Bár a hétköznapi kiadások tényleg olcsóbbak (boltok, utcai árusok) a nem-turistás helyeken, a hotelek és turistaszolgáltatások már simán kerülnek annyiba Törökországban, mint Görögo. vagy Horváto., nem a szarért-húgyért luxus megy, mint 20 éve.
2/7 anonim válasza:
Szűkebb kerettel Törökországba? Hova jártatok amíg nem volt szűkebb a keret??
4/7 anonim válasza:
ha nem felsz akkor menj tuneziaba. Az joval olcsobb mint torokorszag.
5/7 A kérdező kommentje:
A gagyi utazás alatt azt értem h csótányok vannak a szobába szar a kaja stb...(már kifogtunk egyszer ilyet majdnem az egész nyaralás alatt beteg voltam)eddig Olaszországba ugrottunk le.
2013. febr. 28. 01:03
6/7 anonim válasza:
Én gyakran járok Olaszországba. Aki talpraesett, az tud ott is olcsóbban kijönni. Egy fokkal olcsóbb Horvátország (sok olasz emiatt is jár át nyaralni) pl. 4000Ft/fő/éj környékén ki lehet jönni apartmanban Novo Vinodolskiban)
7/7 anonim válasza:
Lengyelország,Krakkó.Elég közel van és gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!