Kezdőoldal » Utazás » Európa » Voltatok már Görögországban...

Voltatok már Görögországban utazási irodától?

Figyelt kérdés
Barátnőmet Athén -ba akarom elvinni a nyáron , de nincs jogsim ezért olyanra gondoltam hogy utazási iroda által busszal csoportosan mennénk , és hogy volt e már valaki ? Ha igen melyiket ajánljátok? Köszi előre is.

2013. ápr. 17. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem mentek fapados repülőjárattal?
2013. ápr. 17. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Busszal??? Az egy szenvedés. Miért nem repülőgéppel?
2013. ápr. 17. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
olyan messzire nem érdemes busszal szenvedni. Kinek van kedve napokig a buszon ülni büdösen retkesen fáradtan?
2013. ápr. 18. 01:08
 4/11 lencsefőzelék ***** válasza:

'94-ben voltam busszal, talán az egyetlen utazási irodás utam volt. Akkoriban még háborús időszak volt tőlünk délre, az egyik határon valami 6 vagy 9 órát álltunk. 26 óra volt az út, nem kívánom senkinek. Ülve nem tudok aludni, úgyhogy hazafelé megpróbáltam befeküdni az ülések alá valamikor hajnal felé, erre épp megérkeztünk egy határra. A toekoem is bepállott, mire hazaértünk. :D

Egyébként nem volt e, hanem volt-e.

2013. ápr. 18. 01:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Jól mondják...repülövel 1 óra alatt ott vagy. A busz se sokkal olcsóbb, s nagyon fárasztó.24 óra....rengeteg.12 órát buszoztam, s az is nehéz volt...
2013. ápr. 18. 12:41
 6/11 A kérdező kommentje:
hát az az igazság hogy sose ültem repülőn , kicsit félek tőle :P meg hogy repülőtéren hogy mennek a dolgok , igazából semmit se tudok róla
2013. ápr. 19. 07:06
 7/11 anonim ***** válasza:

A repülőtől ne félj, először mindenképp nagy élmény, ne hagyd ki.

Neten megveszed a jegyet (pl pelikan.hu), on-line becsekkolsz, kinyomtatod a beszállokártyád, ha van csomagod odamész a reptéren az adott légitársaság pultjához és feladod a csomagot, ott megnézik a beszállókártyád, utána van egy útlevél-ellenőrzés és egy biztonsági átvizsgálás, a beszállókártyádon rajta van a kapu szám ahonnan a gép indul, megkeresed és a közelben vársz amíg meg nem kezdődik a beszállítás. Minden mindenhol ki van egyértelműen táblázva, még ha akarnád sem tudnád eltéveszteni. Ne hagyd ki.

2013. ápr. 19. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Én anno busszal voltam, a Jorgosz Travellel / az már megszűnt / ill. az Ibusszal.

Elég hosszú és gyötrelmes a buszozás, kb. 1 napba telik, amikor a határokon kell vesztegelni, akkor pláne. Mi pont Szerbián és Macedónián keresztül haladtunk. Várakoznunk kellett, a nyilvános vécéik pedig undorítóak voltak / helyette inkább busz vagy a bokor /.

Ülve én is nehezen tudok aludni, mindenféle pózba kuporodtam, bepállott a ruhám / a szálláson kimostam /. Tény viszont, hogy változatos tájat látsz.

Repülőn nem ültem még én sem, de mindenképp kényelmesebb megoldás, a gyorsaságról már nem is beszélve. Próbáljátok ki!

2013. ápr. 20. 12:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 20. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi Korfun voltunk 4 éve a Zeus Travellel. Tudom ajánlani őket.
2013. ápr. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!