Budapestről Skóciába (Edinburgh, Glasgow) szeretnék eljutni, hogy a legolcsóbb?
Jet2 közvetlenjárattal tudsz menni (a retúr)az kb 200-250 font ha jó előre megveszed.
Szállás Edinburghban és Glasgowban már van kb 11font/fő/éjtől, ha nem számít, hogy hostel és többen vannak egy szobában.A buszozás elég drága, de van All Day ticket ami 4-5 font azzal 24 órán keresztül utazhatsz ide-oda bizonyos határokon belül. A kaja elég olcsó (hazai árak kb)ha nagyobb szupermarketekben vásárolsz. Pl asda, morrisons Edinburgh kastélyba a felnőtt belépő 16 font, dungeon-be is ennyi, de ha online veszed olcsóbb. Attól függ mit szeretnél megnézni, mert vannak szép helyek:)
én kétszer utaztam itthon Skóciába. Én átszállással mentem mert a jet2 még drágább lett volna pedig az közvetlen :S
Én KLM-mel utaztam sima turista osztályon( aszem a jet2 csak fapados)és kb olyan 500 euró környékén állt meg a dolog, ha jól emlékszem, de az utolsó pillanatba lett foglalva a repjegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!