Milyen város Glasgow? Milyen ott élni? (meg úgy általában írjon mindenki aki volt már egyáltalán légszíves)?
Sokan lenézik Glasgow-t,pedig egy igazi cosmopolita város.A skót kultúra pedig rátesz egy lapáttal.
Diákként jó választás, de itt Budapesttel ellentétben nem a buliról szól a tanulás. Hétköznap tanulsz, hétvégén bulizol.
Szép lányok mindenhol vannak, úgy ahogy csúnyábbak is.
Nekem külön öröm,hogy helyben valóban létezik a foci. Leírhatatlan hangulat, atrocitástól mentes kulturált szórakozás egy hétvégi focimeccs.
Számos egyetem és főiskola van a városban és környékén. Tehát minden továbbtanulni vágyó találhat magának és az érdeklődésének megfelelő intézményt.
En szeretem Glasgowt, mar tobbszor jartam ott munkaugyben. Nem epp a legszebb skot varos, de kozmopolita es a kornyeken is rengeteg latnivalo konnyen elerheto.
En imadom Skociat, sokszor jartam mar ott, szinte bejartam mar az egeszet. A skot emberek tunderiek es a termeszet meg csodalatos. Ha teheted menj oda. Szerintem szeretni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!