Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen város Glasgow? Milyen...

Milyen város Glasgow? Milyen ott élni? (meg úgy általában írjon mindenki aki volt már egyáltalán légszíves)?

Figyelt kérdés
Tudom hogy egy milliós nagyváros Skóciában van ...de ahhoz képest ,hogy Európán belül egy elég nagy város bőven van akkora vagy még nagyobb mint München,Stockholm,Barcelona,Milano és még sorolhatnám iszonyatosan keveset szinte semmit nem lehet róla hallani igazából én is csak úgy kezdem érdeklődni hogy láttam a térképen,hogy mi ez a város elég nagy és még nem is hallottam róla..És mivel ingyenes Skóciában az egyetem és az angol nyelvet sokkal jobban szeretem mint a németet gondoltam megpróbálok kinn továbbtanulni.Milyenek a skótok vannak ott nagy bulik meg szép lányok..?:)Minden értelmes választ köszönök előre is:)

2013. márc. 8. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokan lenézik Glasgow-t,pedig egy igazi cosmopolita város.A skót kultúra pedig rátesz egy lapáttal.

Diákként jó választás, de itt Budapesttel ellentétben nem a buliról szól a tanulás. Hétköznap tanulsz, hétvégén bulizol.

Szép lányok mindenhol vannak, úgy ahogy csúnyábbak is.

Nekem külön öröm,hogy helyben valóban létezik a foci. Leírhatatlan hangulat, atrocitástól mentes kulturált szórakozás egy hétvégi focimeccs.

Számos egyetem és főiskola van a városban és környékén. Tehát minden továbbtanulni vágyó találhat magának és az érdeklődésének megfelelő intézményt.

2013. márc. 9. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ott lakom, de tavaly nyáron eltöltöttem ott egy hosszú hétvégét. Nekem nagyon tetszett, a belváros olyan, mintha egy kis New York lenne (bár ott még sajnos nem voltam, de valahogy így képzelem). Hangulatos város nagyon, szerintem mindenképp próbáld meg.
2013. márc. 9. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

En szeretem Glasgowt, mar tobbszor jartam ott munkaugyben. Nem epp a legszebb skot varos, de kozmopolita es a kornyeken is rengeteg latnivalo konnyen elerheto.

En imadom Skociat, sokszor jartam mar ott, szinte bejartam mar az egeszet. A skot emberek tunderiek es a termeszet meg csodalatos. Ha teheted menj oda. Szerintem szeretni fogod.

2013. márc. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!