Glasgow-ba repülő vagy busszal, hogyan jutok a legolcsóbban? Kerestem neten repülőket, nem nagyon találok, illetve milyen busz társaságokat tudtok ajánlani erre a célra? Még jó lehet ha Edinburgh-ba megyek vhogy, és onnan Glasgow.
Mi számít olcsónak?
Én most legolcsóbbnak azt találtam, hogy Budapest-Varsó repülővel aztán Varsó-Glasgow repülővel, mindkettő lehet wizzair is akár, de más is van.
Milánói vagy Londoni reptereken keresztül is elérhető Glasgow.
Ha Edinburgh is nyerő, akkor oda brüsszeli vagy stockholmi vagy genfi reptereken keresztül juthatsz el fapadosokkal olcsón. Nem zárom ki, hogy más reptereken keresztül is kijöhetsz olcsón.
Időpont függő mikor mi az olcsó éppen. Mint látható a te esetedben eléggé sok variáció van és még nem soroltam fel mindet.
Kb. 10-15 ezer forint körül (feladott csomag nélkül! egy kézi poggyász ingyenes persze) ki lehet hozni nagyságrendileg ilyen módon. Persze ez is időpont függő, de jó pár variációt látok ilyesmi áron.
Ha még nem csináltál ilyet akkor felhívnám figyelmed, hogy amiket írtam azok nem átszállásos repülőutak a szokásos értelemben. Egy normális légitársaságnál ha késik az első gép, akkor vagy bevárja a másik vagy felraknak a következőre. Itt nem. Ez olyan, hogy veszel egy jegyet Budapest-Varsó mondjuk meg egy Varsó-Glasgow. Ha sokat késik az első, megszívtad. Emiatt vagy legyen B terv erre az esetre, vagy hagyjál kellően sok időt az átszállásra. Mert senkit nem érdekel miért nem értél oda időben a Varso-Glasgow géphez! Még akkor sem ha mindkettőt a Wizzair üzemelteti!!! Pont-pont repüléseket vállalnak, átszállás a saját felelősséged!
Ettől függetlenül sokan csináltunk már ilyet, csak jobb ezt tisztázni, ha esetleg nem tudnád. Valamint a reptérről is ki kell jönni leszállás után és újra átmenni a biztonsági ellenőrzésen az új utazáshoz. A valódi átszálló utasoknak ilyet nem kell. De ez nem olyan. Viszont így tud nagyon olcsó lenni... feltéve ha nem akarsz túl sok cuccot vinni, mert az sokat drágíthat sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!