1. szezonom lesz Ausztriában. Van valami jó tanács?
Szia
bármivel kapcsolatban, szokások bármi amit tudni kell bármi jöhet
1 eldugott faluban fogok dolgozni
Jártam elég sokat Ausztriában, így egy kis tapasztalat:
Az osztrákok elég vallásosak, a legtöbb faluban szombat vagy vasárnap délelőtt az emberek felveszik a kis népviseletüket (főleg Tirolban feltűnő) és összegyűlnek a templomnál, a főtéren.
Nagyon odafigyelnek a környezetükre, a tisztaságra. Sehol egy szemetet nem látsz (ha mégis, azt rövid időn belül eltávolítják), eszükbe sem jut összefirkálni a falakat, elégetni a kukákat, vagy bármi ilyesmi. Mindenki sajátjaként kezeli a köztulajdont, vigyáznak rá. Büszkék az értékeikre.
Amúgy egy gyönyörű ország, nézelődj sokat :)
Milyen tartományban/ város közelében fogsz dolgozni?
Bregenz mellet
és milyen az osztrákok magatartása?
Az nagyon szép hely, voltam ott többször. Érdemes átmenni Lindauba is, közel van Bregenzhez. Én, mint turista barátságosnak találom őket. Nem épp kiváló nyelvtudással voltam ott, így nem értettem amit a kalauz mondott a vonaton. A fülkében egy pasi próbálta elmagyarázni szépen lassan németül, aztán így sem értettem, akkor próbálkozott angolul. Nem hagyott ott a francba, hogy az én bajom, ha nem értem. Pedig nem is kértem, hogy magyarázza el, csak értetlenül néztem.
Segítenek, türelmesek, tök jól megszervezik a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!