Kezdőoldal » Utazás » Európa » 1. szezonom lesz Ausztriában....

1. szezonom lesz Ausztriában. Van valami jó tanács?

Figyelt kérdés

Szia

bármivel kapcsolatban, szokások bármi amit tudni kell bármi jöhet

1 eldugott faluban fogok dolgozni

2013. ápr. 2. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Jártam elég sokat Ausztriában, így egy kis tapasztalat:

Az osztrákok elég vallásosak, a legtöbb faluban szombat vagy vasárnap délelőtt az emberek felveszik a kis népviseletüket (főleg Tirolban feltűnő) és összegyűlnek a templomnál, a főtéren.

Nagyon odafigyelnek a környezetükre, a tisztaságra. Sehol egy szemetet nem látsz (ha mégis, azt rövid időn belül eltávolítják), eszükbe sem jut összefirkálni a falakat, elégetni a kukákat, vagy bármi ilyesmi. Mindenki sajátjaként kezeli a köztulajdont, vigyáznak rá. Büszkék az értékeikre.

Amúgy egy gyönyörű ország, nézelődj sokat :)

Milyen tartományban/ város közelében fogsz dolgozni?

2013. ápr. 3. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Bregenz mellet

és milyen az osztrákok magatartása?

2013. ápr. 3. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Az nagyon szép hely, voltam ott többször. Érdemes átmenni Lindauba is, közel van Bregenzhez. Én, mint turista barátságosnak találom őket. Nem épp kiváló nyelvtudással voltam ott, így nem értettem amit a kalauz mondott a vonaton. A fülkében egy pasi próbálta elmagyarázni szépen lassan németül, aztán így sem értettem, akkor próbálkozott angolul. Nem hagyott ott a francba, hogy az én bajom, ha nem értem. Pedig nem is kértem, hogy magyarázza el, csak értetlenül néztem.

Segítenek, türelmesek, tök jól megszervezik a dolgokat.

2013. ápr. 3. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a vendéglátásban fogsz dolgozni akkor szívesen válaszolok, segítek. 2 éve dolgozom kint. írj privit
2013. ápr. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!