Kezdőoldal » Utazás » Európa » Gyakorlat nélkül is van...

Gyakorlat nélkül is van esélyem Ausztriában dolgozni a nyáron?

Figyelt kérdés
Mindenhol gyakorlatot kérnek, így lehetetlen munkát találni. A németem viszont jó, az angolom anyanyelvi, elsősorban recepciósként, vagy pincérként szeretnék elhelyezkedni. Lehetséges így, hogy tapasztalatom nincs?
2013. márc. 30. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
tapasztalat nélkül külföldön is nehéz. ha a német jól megy, de nincs releváns, akár magyarországi tapasztalatod, akkor nagy szerencse kell az első álláshoz. nekem az első külföldi melómhoz több mint 2,5 hónap kellett, miután szereztem osztrák tapasztalatot, 1 hét után el tudtam helyezkedni. a tapasztalat a legtöbb esetben igenis sokat számít.
2013. márc. 30. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van kis szerencséd meg ismerősök esetleg,minden lehetséges.Böngeszd az osztrák állás portálokat,van egy csomó belőlük.Sok sikert
2013. ápr. 1. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom , hogy igenis sok meló van idekint, mert én is itt dolgozom. Ha a nyelved jó akkor csak kitartás kérdése, hogy munkát találj! Ne csak elsősorban az állásportálokat nézd, hanem válassz ki egy síparadicsomot, vagy egy forgalmasabb nyári szezonú "falucskát" és küld az önéletrajzodat mindenhová. Ha nincs gyakorlatod akkor először beraknak tányért hordani, kész megrendeléseket kivinni, de ha szerencséd van rögtön fizetőként kezdhetsz. Aztán az idő múlásával majd lesz gyakorlatod, és mehetsz felfelé a ranglétrán ,ha ügyes és szorgalmas leszel. Úgyhogy azt mondom hogy két idegennyelv ismerettel gyerekjáték munkát találni, csak nem mindegy hogyan keresed.....
2013. ápr. 1. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
És szerinted egy majdnem középszinttel ki tudok menni? Az a gond, hogy én csak nyáron érek rá, ahogy láttam, nem sok szezonális munka van. Bár lehet, rossz helyen keresgélek. Esetleg ha tudtok, írnátok jó állásportálokat? Ami megbízható :)
2013. ápr. 1. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a szállodák már a nyári szezonra kerestek embereket 80%- ban. Én tavaly betegség miatt későn tudtam csak állást keresni, ami nem nagyon járt sok eredménnyel. Viszont találtam egy céget aki megpályáztatott itt Ausztriában és rögtön lett munkám.
2013. ápr. 2. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!