Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül autóval hazajön...

Atesz 90 kérdése:

Mennyibe kerül autóval hazajönni Angliából?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Drága. Amennyiből hazajössz, annyiból bőven hazajönnél British Airways-sel.
2013. márc. 20. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Kb mégis mennyi? Megéri ott venni bal kormányos kocsit venni és hazahajtani?
2013. márc. 20. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagy álmom, hogy veszek itt egy kocsit és azzal látogatok majd haza, de tényleg rohadt sokba kerülne. Egyszer úgy nagyjából kiszámoltam, ha jól emlékszem bőven 300 font feletti összeg jött ki, benzinnel, autópályadíjjal, csalagúttal. És akkor még nem vettem hozzá egy éjszakára szállást, mert én magamat ismerve biztos nem vezetnék végig 20 órát egy húzásra. Egyszer biztos megcsinálom az utazás élménye miatt, de repülővel sokkal jobban megéri. Persze ha van útitársad, akkor oszlik a költség értelemszerűen.
2013. márc. 20. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk olyan 400-450 font között szokott lenni. 2l diesel és olyan 5-6 között fogyaszt autópályán. De mindennel együtt cakli pakli egy oda vissza út ennyire jön ki. Szóval csak akkor éri meg, ha többen vagytok és szétosztjátok a pénzt. Akkor viszont a csomagok miatt jó, mert azt többet lehet vinni, mint repülővel.

A költségek, amivel számolnod kell:

benzin, komp v vonat, autópályadíjak

2013. márc. 22. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor egy irányban meg lehet járni 200-250 fontból kb komplett?
2013. márc. 23. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk. De a legegyszerubb, ha fogsz egy szamologepet, kiszamolod a kocsid fogyasztasat Anglia es Mo kozott, megnezed mennyiert tudsz atkelni a csatornan, valamint megnezed mennyi a palyadij az osztrakokhoz, es a magyarokhoz. Osszeadod es megvan az eredmeny.
2013. márc. 23. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!