Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tervez valaki Londonba kiutazá...

Tervez valaki Londonba kiutazást, vagy esetleg munkakeresést jövő nyár környékére?

Figyelt kérdés
A munkakeresés része persze nem így működik, bizonytalan, tudom. A tanulmányaimat jövőre fejezem be, és kiszeretnék menni egy kis időre Londonba, megpróbálkozni munkával, vagy elmenni au pair-nek. Esetleg van valakinek hasonló elképzelése? Egyáltalán szükségem lesz bármire is, van amire fel kell készülnöm?
2013. márc. 17. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én jövő nyáron érettségizem, és megyek ki Angliába, de nem Londonba hanem Oxfordba. Anyu húga kint él, és mondta hogy amint kimentem már lesz is melóm..(bevisz a munkahelyére.) Így igen, én tervezem hogy kimegyek, és ha tudok majd ott szeretnék továbbtanulni.
2013. márc. 17. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Sok sikert, remélem összejön.

Én is gondolkoztam már a kinti továbbtanuláson, de nem tudom mennyire jönne össze.

2013. márc. 18. 22:12
 3/4 anonim válasza:
én is akkortájt tervezem, de fogalmam sincs hogy kezdjek neki:) meg egyedül nem szeretnék menni, de a barátaim nagy része nem vállalná be:(
2013. márc. 19. 01:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Megindulni, és nekivágni az ismeretlennek mindig nehéz. Én sem egyedül szeretnék majd kimenni, lehetőleg még itthon jó lenne összeismerkedni valakivel, aki szintén hasonló tervekkel rendelkezik. Azért mégiscsak jó, ha az ember számíthat valakire.
2013. márc. 19. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!