Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküdnél idén télen jövő nyár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküdnél idén télen jövő nyár helyett csak azért, mert már nem birod kivárni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze! Ha minden körülmény stimmel és nem okozok vele galibát, miért ne?
2009. jún. 16. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Mit nem bírnék kivárni? Szerintem egy esküvő legyen olyan amilyennek szeretném (és nem szerettem volna télen). A szervezés úgyis majd egy év szerintem mindenkinél, tehát nem is tudod elsietni.

Egyébként tényleg nem értem, hogy mi az, hogy nem bírom kivárni. (Ha jön a baba az más)

2009. jún. 16. 16:30
 3/15 A kérdező kommentje:

Már van gyerek, nem amiatt hanem egyszerüen csak nem birod már kivárni hogy ez az egy év is elteljen.

(szervezésügyileg meg igazán nem értem mi tart azon egy évig!!)

2009. jún. 16. 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

en eskudnek:) sok boldogsagot:)

ha osszetudjatok hozni miert ne?

2009. jún. 16. 16:40
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Én nem! Ha már eddig vártam, már kibírom azt a kis időt, amúgy is a nyári lagzi az igazi (számomra)!
2009. jún. 16. 16:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy esküvő megszervezéséhez szerintem sem kell egy év... mi két-három hét alatt szerveztük le, és minden csúcs szuper volt. Mit agyaljunk rajta egy évig?

Amúgy a kérdésedre válaszolva kedves Kérdező, persze, miért ne? :) Mi is kora tavasszal esküdtünk, pedig nyáron szerettünk volna. De így döntöttünk, és ez így volt tökéletes. :)

2009. jún. 16. 16:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele. Mindenképp nyáron szerettem volna. Úgy nézett ki nem fog beleférni, de hál Istennek mégis! De kérdésedre válaszolva talán kibírnám...
2009. jún. 16. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Én tuti nem sietném el. Mindenképpen nyári esküvőt szeretnék, ráadásul olyat, ami igencsak meg van szervezve, ha nem is egy egész, de legalább 3/4 év szükséges lesz nekem a szervezéshez.
2009. jún. 16. 17:27
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Én is télen esküdtem, szilveszterkor :) három hét untig elég volt a szervezéshez, nem is tudom mit lehet sz..kodni egy évig... Sok boldogságot :)
2009. jún. 16. 22:31
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

Én februárban esküdtem. Gyönyörű téli havas fotóink készültek. :-) Ami jó ilyenkor, hogy az esküvőknek nincs szezonja. Minden olcsóbb, könnyebb hozzájutni: étteremhez, fotóshoz, videóshoz, időponthoz, mindenhez. Nincs dömping, az anyakönyvvezetőnél nem futószalagon mennek az esküvők. A hideg se számít, vettem a ruhához egy szép bundát, azt az egy órát a templomban kibírtam benne. A smink nem olvadt le rólam napközben, a tánc alatt sem sült meg senki a hőségtől, áldom az eszünket, hogy nem álltunk be a nyári dömpingbe. :-)

Ja, és azért esküdtünk télen, mert nem akartunk nyárig várni. :-) (Baba nem volt.)

2009. jún. 17. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!