Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküdnél idén télen jövő nyár helyett csak azért, mert már nem birod kivárni?
Mit nem bírnék kivárni? Szerintem egy esküvő legyen olyan amilyennek szeretném (és nem szerettem volna télen). A szervezés úgyis majd egy év szerintem mindenkinél, tehát nem is tudod elsietni.
Egyébként tényleg nem értem, hogy mi az, hogy nem bírom kivárni. (Ha jön a baba az más)
Már van gyerek, nem amiatt hanem egyszerüen csak nem birod már kivárni hogy ez az egy év is elteljen.
(szervezésügyileg meg igazán nem értem mi tart azon egy évig!!)
en eskudnek:) sok boldogsagot:)
ha osszetudjatok hozni miert ne?
Egy esküvő megszervezéséhez szerintem sem kell egy év... mi két-három hét alatt szerveztük le, és minden csúcs szuper volt. Mit agyaljunk rajta egy évig?
Amúgy a kérdésedre válaszolva kedves Kérdező, persze, miért ne? :) Mi is kora tavasszal esküdtünk, pedig nyáron szerettünk volna. De így döntöttünk, és ez így volt tökéletes. :)
Én februárban esküdtem. Gyönyörű téli havas fotóink készültek. :-) Ami jó ilyenkor, hogy az esküvőknek nincs szezonja. Minden olcsóbb, könnyebb hozzájutni: étteremhez, fotóshoz, videóshoz, időponthoz, mindenhez. Nincs dömping, az anyakönyvvezetőnél nem futószalagon mennek az esküvők. A hideg se számít, vettem a ruhához egy szép bundát, azt az egy órát a templomban kibírtam benne. A smink nem olvadt le rólam napközben, a tánc alatt sem sült meg senki a hőségtől, áldom az eszünket, hogy nem álltunk be a nyári dömpingbe. :-)
Ja, és azért esküdtünk télen, mert nem akartunk nyárig várni. :-) (Baba nem volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!