Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az normális hogy én már azt...

Az normális hogy én már azt tervezgetem meg minden hogy ha felnőtt leszek akkor kimegyek Angliába és ott élem az életem?

Figyelt kérdés

Legszívesebben most ki mennék ha lehetne!:)

14/L

2013. márc. 16. 08:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
tudom
2013. márc. 16. 19:23
 12/16 anonim válasza:
81%
Igen normális. Biztosan nem véletlenül álmodozgatsz róla :D
2013. márc. 17. 17:58
 13/16 A kérdező kommentje:
én tudtam hogy ez normális csak ... nem
2013. márc. 19. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Nővérem is 14 volt, amikor eldöntötte, hogy New Yorkba megy élni. 9 évre rá Londonban kötött ki. Már 10 éve él kint.

Anno tanult egy híres étteremről az iskolában. Az az étterem New Yorkban van. Szilveszterre kimentek a barátjával, aki angol, és abban az étteremben, amiről tanult, és 5-ös re felelt, megkérte a kezét. Jövőre lesz az esküvője.

Én Németországba akartam kimenni 14-15 évesen. Most 19 vagyok és már fix, hogy Ausztriába, Bécsbe költözök július végén. Már a szállásom is le van foglalva.

Haza már tuti nem költözök, ami itthon megy, az vicc, ahogy előttem is írták.

2013. márc. 27. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:
ugyan ilyen terveim vannak nekem is!:) 17/L
2013. máj. 28. 14:39
 16/16 anonim válasza:
én már nyugdíjasként készülök kimenni, hogy az unokámnak legyen hova menekülnie, mert sztem egyre élhetetlenebb lesz az ország.
2015. márc. 21. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!