Kezdőoldal » Utazás » Európa » Májusban, vagy szeptemberben...

Májusban, vagy szeptemberben lenne érdemesebb Londonba költözni?

Figyelt kérdés
Melyik hónapban lenne érdemesebb elindulni, munkakeresés céljából? Bár a szeptemberben szívesebben mennék, mert akkor a nyarat a barátaimmal tölthetném, csak attól félek, hogy ezzel több ezren vannak még így rajtam kívül aki oda készül, és nehezebb munkát találni miattuk? Igazam van, vagy csak butaságot beszélek? Kérlek adjatok tanácsot, köszönöm előre is :)
2013. márc. 11. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ebben az 1000 font nem lesz eleg. Gyujts tobbet.

Plusz azert jo lenne, ha ugy egy kornyeken lennenek ezek a szallasok. Azt mar tudod melyik reszre mesz? London hatalmas, vaktaban lovoldozni a legrosszabb.

Mennyi helyismereted van? Voltal mar kint?

Amugy nem a gumtree a legjobb szallaskereso. Ott mar sok szobat is ugynoksegek hirdetnek, amiknek extra dijuk van, plusz szerzodes es blah, blah. A lejobb ha a kornyek newsagent kirakataiba kitett hirdeteseket bongeszed es hivod oket. Azok tuti privatok es nagyobb esellyel tudod a depositot is ket hetre lealkudni ket het fizetessel.

Plusz meg vmi: meg ne mond egyiknek se, hogy aznap erkeztel, meg nincs munkad, mert akkor nehezebben lesz szallasod.

A 21-et betoltod addigra mire josz? Csak a minimalber miatt kerdezem. Alatta ugyanis alacsonyabb, mint ami 21 ev felet jar. Es neked a tuleleshez az kell mindenkepp. Egyedul a 21 ev alattiaknak jaro minimalberbol nem tudnal megelni. Szoval a 21. szulinapod mindenkepp vard meg.

2013. márc. 14. 08:49
 22/25 anonim ***** válasza:

*esetben (kimaradt az elejerol).

Meg valami, a mobil az elso, amit be kell szerezned.

2013. márc. 14. 08:52
 23/25 A kérdező kommentje:
Igen, már voltam Londonban pár hónapot, még 19 évesen :) Stratford vagy Leyton lenne a cél szállás szempontjából, kellemes környék. -nincs bajom azzal, ha a szomszéd házból árad a curry szag- Lebara kártyám már van. Ni számom is. Egyébként 19 évesen is 6Ł-ot kerestem óránként, de hát na... nem hinném, hogy be voltam jelentve.:) Egy bárban voltam kisegítő. Akkoriban nagy szerencsém volt, mert én igazából kb 450 fonttal indultam el itthonról, bár második héten már megvolt ez az állásom. - ilyen mindenhova bementem egy másolattal az önéletrajzommal -. Attól félek, hogy másodjára nem leszek ilyen szerencsés, szóval kezdem gyűjteni a kezdőtőkét. Legszívesebben már holnap indulnék, de a kommentek alapján inkább szeptemberre tolom.
2013. márc. 14. 10:52
 24/25 A kérdező kommentje:
Ja és igen, már elmúltam 21. :) Egyébként nagyon hálás vagyok azért, hogy írsz, kérlek ha tudsz még jó tanácsokat ne kímélj :)
2013. márc. 14. 10:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Egyébként van ez a train4work oldal, másnéven ingyenesangliaimunkalehetosegek, ők is hirdetnek sok szállást, single szobát 75 és 80 között. Két hét depoval. Szerintem ez elég korrekt, egy próbát megér. Ha meg nem jó, nem kötöznek oda úgysem, el fogok onnan jönni úgyis. Magyarral szívesen laknék, vasárnap esténként egy jó sör mellett legalább lenne kivel beszélgetni egy keveset anyanyelven:) Reptéri transzfert is vállalnak, 30ért gondolom, ami -ahhoz képest h 17 a jegy lutonból, onnan meg még küszködni meg oyster meg stb,- elég korrekt. Nem utolsósorban "állítólag" munkát találnak 5 nap alatt. Jó, tudom ilyenekben nem szabad bízni meg stb, de ingyenes a szolgáltatásuk, veszteni valóm meg nincs vele. Ha már csak a szállás oldaláról is, szerintem érdemes lesz velük felvennem a kapcsolatot.
2013. márc. 14. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!