Kezdőoldal » Utazás » Európa » Most hétvégén tervezi valaki,...

Most hétvégén tervezi valaki, hogy elmegy erre a síelős boszniai kiruccanásra?

Figyelt kérdés

Hihetetlenül olcsó, ahogy néztem. Bár nem tudom azon a környéken milyen minőségű pályák és szállások vannak.

[link]

2013. márc. 11. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Boszniában nagyon jó sípályák vannak állítólag, én még nem voltam, de ismerősök mondták. És nem csak ott, hanem az egész térségben, Szerbiában, Montenegróban meg Bulgáriában is. Mivel nincs felkapva elég olcsó, mert mindenki az unalomig ismert sípályákhoz megy az Alpokba...
2013. márc. 11. 18:28
 2/3 A kérdező kommentje:
És pl. az ott élő emberek milyenek? Mármint a nyugati népekhez képest van valamiféle különbség? Illetve te milyen országokban voltál már síelni?
2013. márc. 15. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Eddig csak Szlovéniában meg Ausztriában voltam, de régóta tervezem, hogy a délszláv térségbe is elmenjek. az emberek jó fejek, vendégszeretőek, pont azért mert nem mennek oda olyan sokan, bár az utóbbi években egyre felkapottabb.
2013. márc. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!