Trieste vagy Udine egy pár napos kiruccanásra?
Figyelt kérdés
Jövőhétre egy kis kiruccanást terveztünk olaszországba. Egy kis ruha vásárlás, tenger nézés, séta... Udine(60kmre tőle tengerpart) vagy Trieste alkalmasabb erre? Vagy más közeli olasz város? köszi!2011. jan. 17. 20:10
1/6 anonim válasza:
Trieste!!!!!! Gyonyoru , par eve atutaztam rajta,de megfogadtam,hogy egyszer visszamegyek meg!!!!!
2/6 anonim válasza:
...természeten Trieszt, amellett hogy gyönyörű, ha vásárolni akartok , ott lehet bőségesen. Udine szép kis város, de nem túl izgalmas, a főtere az ami nagyon szép!
5/6 anonim válasza:
Tavaly nyaron volt lehetosegem eljutni Triestebe, csak sajnos egy napot maradhattam. Gyonyoru hely, en elso latasra beleszerettem. Van tengerpartja, boltok vannak ezerrel, nem draga (olasz arakhoz viszonyitva) es a legfinomabb fagyit ott ettem Olaszban. Es annyi robogos-motoros fazon van, hogy csak na :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem is Trieszt. Lenyűgöző város, nagyon megkapó hangulata van.
Az egykori Osztrák-Magyar Monarchia és Olaszország keveréke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!