Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova mennétek a helyemben...

Hova mennétek a helyemben augusztusban nyaralni? Krka és Crikvenica vagy inkább a boszniai Neumba?

Figyelt kérdés
Még egyik helyen sem voltam de mindenképp idén tengerpartra szeretnék menni. Segítsetek dönteni.
2013. jan. 23. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A krkai nemzeti parkot mindenképp érdemes megnézni, csodálatos. És mivel nincs messze a tengerparttól én ezt javasolnám. Sibenik sincs messze, nekem nagyon tetszett. Valamint számos hajókirándulást kínálnak a környékről amikre érdemes benevezni.
2013. jan. 23. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
5%

Split.

Ha érdekel tiszta, kedvező áron szállás vedd fel velem a kapcsolatot priviben.

2013. jan. 23. 14:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Én nem Splitbe akarok menni hanem a kettő közül valamelyikre.
2013. jan. 23. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Krk, vagy Krka??? nem mindegy, mert Krka egy koszos kis putri a semmi közepén, míg Krk maga a paradicsom a tengerparton.
2013. jan. 23. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ettől függetlenül Krka-inemzet parkot érdemes megnézni, de vigyél fürdőruhát mert kihagyhatatlan a jéghideg vízesésben a fürdés. Többek közt ott forgatták a Winetou filmet is anno.
2013. jan. 23. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én ajánlottam Splitet.

Horvátország ügyben jártas vagyok. Krka, mint a vízesésre gondoltál, vagy pedig KRK szigetre?? Nem mindegy azért :)

Milyen célból mész Horváországba? Kizárólag fürdés, vagy Óvárost is nézegetnél?

Hacsak fürdés, akkor ajánlom Crikvenicát és Neumot. Crikvenica mellett van egy kis falu, Selce a neve, amit sokan dicsérnek. Ezen a térségben találsz homokos, kavicsos és sziklás strandokat. Ugyanez jellemző Neumra is.

Ha a városlátogatás játszik nagyobb szerepet, akkor javaslom KRK szigetet, mert ott tudtok barangolni városokban a fürdés mellett....

Neumból 1-1 napos kirándulás keretében el tudtok utazni pl. Mostarba, Dubrovnikba. Ha az autópályán jöttök haza, akkor útba tudjátok ejteni a KRKA vízesést. Nem voltam ott, gyönyörű lehet.

Annyit megemlítenék, ha az igazi mediterráneumot keresed, akkor Primostentől délre van a helyed, ideértve Neumot is.

www.utazas-nyaralas.info

keresd Horvátországot

és ott mindegyik helyről találsz leírást, ami alapján tudsz mérlegelni és aztán dönteni. Jó utat kívánok!

2013. jan. 23. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Neum! Azok a csodálatos telegrafittizett, drogtanyaként használt épületromok, amiken át kellett sétálni a tengerparttól 1km-re lévő apartmanból (csak azt felejtik el megsúgni, hogy ehhez még úgy 400m szintkülönbség is jár)! Na meg a 80-as években gyártott napozóágyak és vízibiciklik, amikben kb. ki is merül az elérhető szórakozás a sóderkavicsos (csak a jobb helyeken, máshol öntött beton van) parton!

Neum hihetetlen fos hely, inkább szánd rá azt a +20%-t költségben és élvezd a nyaralásod rendesen a horvátoknál.

2013. jan. 23. 21:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Igen a Krka szigetre mennénk, amúgy nem azért mennénk Neumba hogy spóroljunk. Szóval nem az anyagiakat nézzük. Csak egyszerűen jókat írtak az utazási iroda honlapján. Még nézegettem Olaszországot is.

2013. jan. 24. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Horvát tengerpart sokkal szebb, mint az olasz.

Arra készülj, hogy nyílt tengert nem nagyon fogsz látni, "átlátsz" a túloldara. Engem sosem zavart, de van akit igen.

KRK sziget (és nem KRKA sziget) nagyon szép és gyönyörű hely, javaslom, hogyha ott vagytok, akkor 1-1 nap menjetek el szétnézni máshová is, mert van látványosság bőven. Rijeka után egy fizetős hídon kell átmenni a szigetre.

És Rijekát nézzétek meg! 1 misét megér.

Ha mentek, akkor augusztus utolsó hetét ajánlom ,mert addigra átmelegszik a víz.

2013. jan. 24. 10:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél. Mi is augusztusra tervezzük.
2013. jan. 24. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!