Milyen ruhát vigyek Londonba augusztusban?
1 hónapra utazok. Kint nem lesz időm vásárolni. Mik az alapdarabok amik kint kellenek? Láttam hány fokot írnak, de a hőérzet stb. miatt jobban bízok a magyarok tapasztalataiban.Köszi.
25/L
Nézd. Jelenleg 12-18 fokok vannak. Nem tudni hogy Augusztusban milyen idő lesz,de olyan iszonyú hőségre ami most otthon van, ne számíts. Ha az elmúlt éveket nézném akkor biztosra tanácsolom.
legyen nálad mindenképpen
- hosszú nadrág
- pulóver
- kardigán
- esőkabát
ha van akkor nem ért egy könnyű széldzseki sem.
En is augusztusban mentem Londonba.
A kis nyari toppomat hamar a pulover valtotta fel.
Egyaltalan ne szamits melegre. Nekem a kapucnis pulcsi farmerral jott be leginkabb, mert ha esett nem kellett esernyovel bajlodnom.
Szerintem egyaltalan nem lesz szukseged semmilyen rovidre, marmint nadrag vagy polo. ;)
hosszu ujju felsok,
Hosszu nadragok,
konnyu kabat,
esernyo.
Hát, nem tudom mi a jobb.. az ilyen meleg mint most, vagy hogy még nyáron sincs meleg... bőrkabát is nyerő ezek szerint... kinézik amúgy ha valaki le van barnulva?:)
Köszi az infokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!