Kezdőoldal » Utazás » Európa » Közepes nyelvtudással milyen...

Közepes nyelvtudással milyen munkát szerezhetek Angliában?

Figyelt kérdés
Szóval, szeretnék Londonba költözni, hogy megpróbáljak új fejezetet kezdeni az életemben, mivel még nem sok munkatapasztalatom van, nem tudom milyen munkaköröket célozhatnék meg mint cél. Angol nyelvtudásomra azért írtam hogy közepes, mert amikor beszélnek hozzám, nem szoktam visszakérdezni, könnyen megértem a nyelvet, viszont a beszédem kicsit még akadozik. Előbb utóbb bártender munkát szeretnék, de eleinte beérem olyannal is, ahova kevesebb tudás is elég, valamint amit valószínűbb találni a kezdetekre. Szóval.. szerintetek miben lenne érdemes gondolkoznom? Előre is köszönöm a válaszokat :) 21\F

2013. márc. 1. 00:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem az elso melom ejszakai hotel recepcios volt, ezt nem nehez talalni, mert sokan nem csinaljak az ejszakai muszak es a minimalber miatt.

Ezen kivul ahova nem kell vegzettseg az kavezok, ettermek szemelyzete, bar itt a jobb helyekre ahol a penz is jobb nem vesznek fel gyakorlat nelkul.

Neked kezdetnek a barback melok sem lennenek rosszak, megis barosokkal vagy es tudsz tanulni toluk.

2013. márc. 1. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!