Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi esélyem van Londonban...

Mennyi esélyem van Londonban munkát találni közép foknál kicsivel kevesebb, de alapfoknál azért jobb nyelvtudással?

Figyelt kérdés
Kérem csak olyanok válaszoljanak akiknek vannak személyes tapasztalataik, olyanok akik csak azt szajkózzák amit az ismerősnek az ismerősének az ismerősétől hallottak, azok kíméljenek. Előre is köszönöm. Úgy tervezem hogy 400.000 Ft-ból fogok kimenni, a szállást itthonról intézem, de a munkát már onnan kintről. Személyesen megyek be és hagyom ott a CV-t mindenhol. És minden nap foglalkoznék az álláslehetőségekkel, amíg nem lesz rendes munkám. Szerintetek milyen lehetőségeim vannak?

2012. nov. 25. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha megérted amit mondanak, és tudsz kommunikálni, akkor állást is fogsz találni. A kezdőtőkét, amit viszel, egy kicsit kevés, de ha 1 hónapon belül elhelyezkedsz, akkor nem lesz gond a pénzzel.Én Londonban élek már egy ideje, sok helyen kell próbálkozni állás ügyben, majd csak sikerül, ha tudsz kommunikálni.
2012. nov. 25. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mit szeretnél dolgozni. Ha nem vagy túl válogatós, és eleinte elfogadsz takarítói/felszolgálói állást, akkor azzal nem lesz gond, 1-2 hét alatt lehet találni.

Én is az alján kezdtem, szállodatakarítással, és szép lassan feltornáztam magam recepciós pozícióba, majd később utazási irodába, aztán manager is lettem. Semmi sem lehetetlen, csak kitartás és türelem kell hozzá.

2012. nov. 26. 15:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy mi lesz a melóm csak legyen!! :) Bár attól tartok hogy az angol angol eleinte elég nehezen fog menni, mert állítólag nagyon rosszul lehet érteni annak, aki itthon Magyarországon tanulta az angolt :)
2012. nov. 26. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezzel teljes mértékben egyet értek. Én előtte 10 évig tanultam angolt, meg is volt az origos középfokú nyelvvizsgám, mégis alig értettem valamit, mikor kijöttem. Főleg Manchesterben. Aztán elkezdtem suliba járni, és 1 év alatt letettem a felsőfokút, majd ahogy elkezdtem kávézóban, később irodában dolgozni, egyre jobban belejöttem.
2012. nov. 28. 15:52
 5/9 A kérdező kommentje:
De ha kb. alig értettél valamit, hogy sikerült túlesni az állásinterjún? Vagy te még középiskolás voltál mikor kimentél?
2012. nov. 29. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem diákként jöttem ki, előtte volt egy munkahelyem Magyarországon 3 évig. Először aupair (babysitter) voltam másfél évig, szóval nem volt állásinterjú, amin meg kellett volna felelnem. A gyerek mellett sok szabadidőm volt, így eljártam hetente 4x nyelvsuliba, és így tudtam letenni a felsőfokút. Amikor már élesben ment a munkakeresés, akkor magabiztos voltam, hiszen fejlődött az angolom, a családdal kizárólag angolul beszéltem.
2012. nov. 29. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
És igy középfok alatti nyelvtudással lehet még most is au pairnek menni? :)
2012. nov. 29. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. A gyerekektől lehet a legjobban tanulni. :) Hány éves vagy amúgy? (Én 29, és 7 éve jöttem ki.)
2012. nov. 29. 22:03
 9/9 peti4000 válasza:

Én ugyan Harrogate-ben vagyok nem Londonban, de tudtommal ott mégtöbb a munkalehetőség mint itt.

Ha elvállalsz akármilyen melót akkor elég hamar fogsz találni és szerintem az elején az a lényeg, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Utána majd tudsz feljebb lépni.

Szállást nem tudom, hogy tudsz-e otthonról intézni, az itteni ügynököknek papírokat kell bemutatni, hogy megvan a kellő jövedelmed stb, hogy adjanak lakást, de gondolom tudsz találni kiadó szobát esetleg közösen másokkal, nekik nem fog kelleni semmi csak fizetsd ki a részed.

Szerintem amúgy embere válogatja, hogy ki mennyire érti meg az angolokat, és persze az is, hogy kitől tanultál, illetve ahova mész, ott mennyire van tájszólása az embereknek.

Londonban szerintem el fogsz boldogulni ha megszokod őket.

Sok sikert!

Üdv

2012. dec. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!