Mennyi esélyem van Londonban munkát találni közép foknál kicsivel kevesebb, de alapfoknál azért jobb nyelvtudással?
Attól függ mit szeretnél dolgozni. Ha nem vagy túl válogatós, és eleinte elfogadsz takarítói/felszolgálói állást, akkor azzal nem lesz gond, 1-2 hét alatt lehet találni.
Én is az alján kezdtem, szállodatakarítással, és szép lassan feltornáztam magam recepciós pozícióba, majd később utazási irodába, aztán manager is lettem. Semmi sem lehetetlen, csak kitartás és türelem kell hozzá.
Én ugyan Harrogate-ben vagyok nem Londonban, de tudtommal ott mégtöbb a munkalehetőség mint itt.
Ha elvállalsz akármilyen melót akkor elég hamar fogsz találni és szerintem az elején az a lényeg, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Utána majd tudsz feljebb lépni.
Szállást nem tudom, hogy tudsz-e otthonról intézni, az itteni ügynököknek papírokat kell bemutatni, hogy megvan a kellő jövedelmed stb, hogy adjanak lakást, de gondolom tudsz találni kiadó szobát esetleg közösen másokkal, nekik nem fog kelleni semmi csak fizetsd ki a részed.
Szerintem amúgy embere válogatja, hogy ki mennyire érti meg az angolokat, és persze az is, hogy kitől tanultál, illetve ahova mész, ott mennyire van tájszólása az embereknek.
Londonban szerintem el fogsz boldogulni ha megszokod őket.
Sok sikert!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!