Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban élek munkát szeretné...

Meltschee kérdése:

Londonban élek munkát szeretnék? Van gyári munka?

Figyelt kérdés
Itt élek már 1 hónapja, és nem nagyon tudok elhelyezkedni dolgozni. Szeretnék elmenni, olyan helyre ahol nem vagy csak nagyon kevés nyelvtudás kell, inkább gyárba... Nem tud valaki valamit mondani hogy mit csináljak???

#londoni munka #kevés nyelvtudással
2012. jún. 12. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Gyere haza. Figyelj, ott is munkanélküliség van ráadásul semmi végzettséged. Először az angolok kapnak munkát, aztán azokakik jól beszélnek angolul. Te meg valaholasor végén....nem is tudom sokan hogy képzelik ezt
2012. jún. 12. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Jól mondja az első. Próbálj meg ismerősöktől,barátoktól érdeklődni,hátha ők betudnak vinni ilyen helyre. Nekem is egy barát intézet kint gyári melót kevés nyelvtudással.

Másképp nem megy. HA nincs ilye barát,akkor menj haza inkább.

2012. jún. 12. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Előszöris ott kezdem, hogy van végzettségem, csak magyar ami itt értelmét veszti ha nem irtattatom át, a másikfele meg azért nem nagyon tudok angolul, mert mióta az esemet tudom németet tanultam. Most jön az a kérdés hogy akkor miért nem németországba mentem?? Hát ott sem volt meló. Probáltam itt is ismerőseimtől segítséget kérni, csak az a baj h ők sem tudnak sokat, és itt akinél épp lakunk az vágott át a legjobban. Miatta ülök itt 1 hónapja.. :) Azért irtam ide, mert gondoltam, hátha van valaki aki tudna itt segíteni, vagy aki kint van és nézi... :) Otthon sem jobb a helyzet... Párommal 2 fizetésből úgy éltünk (ketten külön a családtól) Hogy fizu után 3nappal számolgattuk mit eszünk két hét mulva. és mielőtt bárki félre érti, még ruhára sem tellett. És itt jön a... Hiába van jó végzettségem sajnos nemkell sehova.
2012. jún. 12. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem bántásból mondom, de ideje lenne már felismerni azt, hogy egy külföldi országban a munkavállalás alapfeltétele a jó nyelvtudás! Lehet bármilyen jó szakmád, ha a nyelv nem megy, akkor nagyon nehezen, maximum ismerős utján juthatsz álláshoz! Idekinn is válság van, elsőbbséget élveznek a helyiek és azok akiknek már van helyi tapasztalata és persze jó nyelvtudása. Amúgy pedig próbálj bemenni a First Call nevű agencyhez, Londonban 4 helyen van irodájuk, ők szoktak adni melót angolul kevésbé tudóknak is. Viszont nem fix állásokat adnak, csak általában heti pár napot, de az is több, mint a semmi.
2012. jún. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!