Railjet..össze nem hasonlítható komfort a másik kettőhöz képest.
2013. febr. 19. 19:51
2/9 A kérdező kommentje:
értem. és ha a 2. osztályú jegyet veszem, amiben benne van a tömegközlekedés Bécsben, akkor azt az egész városban használhatom, vagy zónákon belül? Nagyon kezdő vagyok 19 évesen és magamra vagyok utalva.
2013. febr. 19. 22:05
3/9 anonim válasza:
Kirándulójegyek
Akár rövid idejű szabadságát tölti Ausztriában akár üzleti ügyei szólítják oda, a kirándulójegyek mindkét esetben kedvező árú utazást biztosítanak. Ezek a menetjegyek az indulás napjától négy napig érvényesek oda-vissza utazásra, a lehető legrövidebb és legegyszerűbb útvonalon, kizárólag 2. osztályra. A bécsi kirándulójegy az érvényesség első két napján korlátlan utazást biztosít a városok teljes tömegközlekedési rendszerére is.
Kirándulójegyek Budapesttől oda-vissza utazásra az alábbi árakon válthatók:
Bécs:
Városi közlekedés nélkül: 25 €
Városi közlekedéssel: 33 € (gyermekeknek 14 éves korig 16,20 €)
2013. febr. 20. 14:24
4/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. :)
2013. febr. 20. 15:37
5/9 anonim válasza:
"városok teljes tömegközlekedési rendszerére" - akkor nemcsak Bécsben, hanem Pesten is a BKV-ra?
2013. febr. 21. 07:56
6/9 anonim válasza:
Szöveg értelmezés: 1-es.
Ha Bécsbe veszel jegyet, akkor mi a fuck köze van a BKV-hez?:D
2013. febr. 21. 14:28
7/9 anonim válasza:
6-oska, az a fuck, hogy valahogy ki kell jutni a Keleti pályaudvarig, és nem akarok jegyet lukasztani, érted??
2013. febr. 22. 08:19
8/9 anonim válasza:
A kérdésben szó sem esett arról hogy a Keleti pu-ig hogyan lehet kijutni..Bécsről volt szó. Szal...
2013. febr. 22. 14:14
9/9 A kérdező kommentje:
Budapestre van jegyem. Budapesti vagyok, csak Bécsben kell megoldanom az utazást az első napra. De a kirándulójegy optimális lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!