Kezdőoldal » Utazás » Európa » Romániába utazáshoz millyen...

Romániába utazáshoz millyen védőoltások és túlélő-csomag kellenek?

Figyelt kérdés
úgy halottam hogy nálunk ismeretlen betegségek is vannak arra felé még. mondták azt is, hogy minden kaját itthonról kell vinni, mert ott a boltban kapható élelmiszerek és pláné a vendéglői ételekek nagyon nem biztonságosak.
2013. febr. 10. 10:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"főleg, hogy nagyon sok élelmiszert Magyarországról importálnak, így simán tudsz ismerős dolgokat vásárolni boltokban"

Vagy inkább ott gyártják és hozzánk exportálják és ezért lesznek ott hasonló dolgok? :)

2013. febr. 17. 00:41
 12/14 anonim ***** válasza:
előző: tyúk vagy a tojás vita. őszintén: nem k.rvára de mindegy?:)
2013. febr. 17. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
hát nagyon nem, de ez már nem ide tartozik ehhez a kérdéshez
2013. febr. 17. 13:41
 14/14 anonim válasza:

Hűűű, ez igen! Könnyesre röhögtem magam. Azt hittem valami vicc. Túlélőcsomag, meg védőoltás? Valaki írta, hogy kulturáltabb ország mint Magyarország. Na, ő egy kicsit túlzott, de nem olyan vészes a dolog.

Pénzt hozz és akkor megkapsz mindent.

2013. nov. 8. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!