Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bulgária-törökország kell...

Bulgária-törökország kell útlevél?

Figyelt kérdés

2013. jan. 31. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
A bulgárok mivel eu-s állam szerintem beengednek személyivel viszont a törökök nem. De ilyenkor az ember az adott ország nagykövetségén vagy a magyar külügyminisztériumnál érdeklődik. Mert azok kompetensek ellentétben az itteni válaszolókkal.
2013. jan. 31. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,már ez is valami.
2013. jan. 31. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Bulgária nem kell, Törökország kell.
2013. jan. 31. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jan. 31. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Törökországba vízum is kell, de azt a határon meg lehet venni 15 euró.
2013. febr. 2. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:
10 nap buszos kirándulás Bulgáriába,ebből 2 nap Tőrők.Milyen, és mennyi pénzt vigyek 2 fővel számolva?Teljes ellátás.Nem vagyok költekező,de sóher sem.
2013. febr. 8. 20:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Az ellátás bent van az utiköltségbe.Csak a költőpénzre gondoltam.
2013. febr. 8. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, akkor busszal mentek. Ha románián keresztül, akkor elég személyi, ha szerbián keresztül, akkor útlevél. Törökországot nem tudom. Mi 4 éve voltunk bulgáriában (2 felnőtt+1 gyerek), Szozopolban, autóval, szállást kint kerestünk, van egy csomó kiadó lakás (nem szálloda), minden nap étteremben étkeztünk, mindennel együtt 200-ból kijött.
2013. ápr. 16. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!