Kezdőoldal » Utazás » Európa » Izmirből hova lehetne továbbre...

Izmirből hova lehetne továbbrepülni (mondjuk Görögország? De hova? )

Figyelt kérdés
Holnap utazunk Törökországba, és a férjem ma észrevette, hogy lejár az útlevele néhány nap múlva (Igen, igen, tudom, megnézhettük volna korábban is, légy szíves ne pazaroljátok az energiátokat, hogy ezt leírjátok, mert ez már nem segít:D). Bár megpróbálkozunk vele, nagy valószínűséggel így nem fognak beengedni bennünket az országba, így most azon gondolkodunk, hogy alternatív úticélt keresünk.

2012. jún. 14. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Be fognak engedni, csak az a lényeg, hogy kilépéskor legyen még érvényes.

Ha jöttök és bármiben tudok segíteni, írj privit.

Izmirben élek.

2012. jún. 14. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sajnos le fog járni 3 nappal a tervezett visszaindulás előtt:(. Mindenképpen megpróbáljuk, de azért keressük a B tervet.
2012. jún. 14. 20:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval, semmi ötlet? Mi egyelőre Athént találtuk...
2012. jún. 14. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nyaralni indultok, akkor valamelyik szigetre menjetek szerintem, pl Korfura vagy Rodoszra, mindkettőn gyönyörű látnivalók vannak.

Ha van kérdés, szívesen válaszolok!

2012. jún. 14. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszı, szerencsere mar Izmırbol jelenthetem,hogy mınden gond nelkul bejutottunk az orszagba. Rajtunk kıvul senkıt nem erdekelt,hogy meddıg ervenyes az utlevel.Gondoltam azert megırom, hatha kerul majd valakı egyzser meg hasonlo helyzetbe:)
2012. jún. 17. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!