Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögország, Mit kell kivinni?

Boglárkaaa80 kérdése:

Görögország, Mit kell kivinni?

Figyelt kérdés

Már tettem fel kérdéseket !

Köszönöm is a válaszokat de lenne több kérdésem is !

Ugye mi az Andromeda Travellel nyertünk egy 7 éjszakás Görögországi ( Makrygialosra )

Az utat velük kel lebonyolítanunk !

Kérdéseim :

1. Mennyire biztonságos a busz ? ( Mostanába sok a buszbaleset )

2. Hány óra oda az út?

3. Hány liter vizet lehet kivinni személyenként a buszon ?

4. Melyek a tiltott élelmiszerek? / egyéb dolgok?

5. Akkus hűtőtáskában megromlik-e a zsírban lesütött sűlthús?

6. egy ember hány pogyázt vihet ki?

Köszönöm előre is a válaszokat !

2012. jún. 13. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Makrigialos a legundoritobb hely gorogorszagban. A busz kb 18 ora alatt van ott. Minek akarsz vizet vinni??? Gorogorszagban a viz olcsobb mint magyarorszagon. Minek vinnel keszkajat? A kozert is ugyanannyiba kerul.1-2 borondot vihetsz. Nincs tiltott elelmiszer, de felesleges kajat kivinni, egyel gorog kajakat ha mar nyaralsz.
2012. jún. 13. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
jol atvertek titeket ezzel a nyeremenyuttal. Mivel arra a helyre nem szivesen mennek turistak,ezert adjak ingyen ,mintha nyertetek volna. hihihi
2012. jún. 13. 16:48
 3/9 A kérdező kommentje:

1. Nem a leg undorítóbb hely !

2. A víz Görögben nagyon drága !

3. És nem vertek át !

4. Én nem azt kértem hogy hecegjetek !

2012. jún. 13. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Teljesen felesleges vizet meg kaját vinni... A víz 50 cent körül van (1,5 liter), és a kaja sem drága, pl egy gyros 1,5-2 euró, és sokkal finomabb és nagyobb is mint, nálunk.

Legnagyobb hülyeség sülthúst vinni Görögországba...

2012. jún. 13. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Bocs!

De ha mindenkinél jobban ismered Görögországot,

akkor miért írsz ki kérdéseket, már harmadszor is??!!

Amúgy vigyél magaddal a lekváros-csirkétől a gémeskútig mindent, hiszen ott semmi sem kapható...

2012. jún. 13. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Először is gratulálok a nyereményúthoz.....:-)

Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de vizet (magára az uatzásra ) mindenképpen vigyél.Én úgy számolnám, hogy egy felnőtt 1 nap 2l, akkor 4-4 l elég lesz az útra, mert az a 18 órás út kitolódhat nagyon könnyen 20-24 órára is!

Szerintem ne aggódj a busz miatt, mert akkor végig parázhatnád az egész életedet!!Nem lesz semmi baj!!Ez így szokott lenni.Amikor én repülni készültem, akkor meg állandóan potyogtak a gépek!!:-)

Tiltott ételek?...Szerintem joghurtot és egyéb tejterméket ne vigyél, mert előbb odaérnek mint ti...elmásznak:-))De mi pl.amikor megyünk ki, ( autóval Korfura 2 hétre szoktunk)viszek egy rúd szalámit, vajat +kenyeret...stb veszek kint mert nagyon fincsi és tényleg nem drága!!Sűlt husi tényleg nem kell szerintem, mert ha meglátjátok kint az éttermeket, akkor úgyis majd kóstolgatni fogtok!!:-)Amúgy ha mindenképpen vinni szeretnél kaját, én inkább a (Globus konzerveket ajánlanám, mert azok pont ilyen utakra vannak tervezve!!Azok nem romlanak meg!!....:-)Poggyász ügyben sajna nem tudok segíteni...mert mint mondtam mi kocsival járunk!!Remélem tudtam segíteni!

Érezzétek jól magatokat!:-)

2012. jún. 20. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyanezeket a kérdéseket tetted fel múltkor is, még csak kis változtatás sincs bennük, megkaptad a válaszokat, nem értem mért teszed fel ismét ugyanazokat a válaszokat! Kételkedsz bennünk?
2012. jún. 22. 15:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !!!

Tudom, hogy ugyanezt a kérdést tettem már fel.

2012. jún. 25. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy tudod.
2012. jún. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!