Görögország, Mit kell kivinni?
Már tettem fel kérdéseket !
Köszönöm is a válaszokat de lenne több kérdésem is !
Ugye mi az Andromeda Travellel nyertünk egy 7 éjszakás Görögországi ( Makrygialosra )
Az utat velük kel lebonyolítanunk !
Kérdéseim :
1. Mennyire biztonságos a busz ? ( Mostanába sok a buszbaleset )
2. Hány óra oda az út?
3. Hány liter vizet lehet kivinni személyenként a buszon ?
4. Melyek a tiltott élelmiszerek? / egyéb dolgok?
5. Akkus hűtőtáskában megromlik-e a zsírban lesütött sűlthús?
6. egy ember hány pogyázt vihet ki?
Köszönöm előre is a válaszokat !
1. Nem a leg undorítóbb hely !
2. A víz Görögben nagyon drága !
3. És nem vertek át !
4. Én nem azt kértem hogy hecegjetek !
Teljesen felesleges vizet meg kaját vinni... A víz 50 cent körül van (1,5 liter), és a kaja sem drága, pl egy gyros 1,5-2 euró, és sokkal finomabb és nagyobb is mint, nálunk.
Legnagyobb hülyeség sülthúst vinni Görögországba...
Bocs!
De ha mindenkinél jobban ismered Görögországot,
akkor miért írsz ki kérdéseket, már harmadszor is??!!
Amúgy vigyél magaddal a lekváros-csirkétől a gémeskútig mindent, hiszen ott semmi sem kapható...
Először is gratulálok a nyereményúthoz.....:-)
Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de vizet (magára az uatzásra ) mindenképpen vigyél.Én úgy számolnám, hogy egy felnőtt 1 nap 2l, akkor 4-4 l elég lesz az útra, mert az a 18 órás út kitolódhat nagyon könnyen 20-24 órára is!
Szerintem ne aggódj a busz miatt, mert akkor végig parázhatnád az egész életedet!!Nem lesz semmi baj!!Ez így szokott lenni.Amikor én repülni készültem, akkor meg állandóan potyogtak a gépek!!:-)
Tiltott ételek?...Szerintem joghurtot és egyéb tejterméket ne vigyél, mert előbb odaérnek mint ti...elmásznak:-))De mi pl.amikor megyünk ki, ( autóval Korfura 2 hétre szoktunk)viszek egy rúd szalámit, vajat +kenyeret...stb veszek kint mert nagyon fincsi és tényleg nem drága!!Sűlt husi tényleg nem kell szerintem, mert ha meglátjátok kint az éttermeket, akkor úgyis majd kóstolgatni fogtok!!:-)Amúgy ha mindenképpen vinni szeretnél kaját, én inkább a (Globus konzerveket ajánlanám, mert azok pont ilyen utakra vannak tervezve!!Azok nem romlanak meg!!....:-)Poggyász ügyben sajna nem tudok segíteni...mert mint mondtam mi kocsival járunk!!Remélem tudtam segíteni!
Érezzétek jól magatokat!:-)
Köszönöm a válaszokat !!!
Tudom, hogy ugyanezt a kérdést tettem már fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!