Törökországban hova?
Figyelt kérdés
Aki volt már, az ajánljon valami jó üdülőhelyet :) Köszi2013. jan. 22. 22:10
1/7 gelazso válasza:
belek. szuper volt és nyugodt ha kellett izgalmas és holnap is mennék.hotel voyage belek
2/7 anonim válasza:
Ha először mész, akkor mindenképpen Isztambul. Azt kihagyni kb. olyan, mint elmenni Párizsba, de nem megnézni az Eiffel-tornyot.
3/7 A kérdező kommentje:
Isztambult ha lesz lehetőségünk mindenképpen megnézzük, de inkább fakultatív kirándulásként. :)
2013. jan. 23. 02:29
4/7 anonim válasza:
Én voltam Bodrum-ban és Alanyá-ban is.Mindkettő nagyon jó volt.
5/7 anonim válasza:
iszanbul, egyértelműen! :) én tavaly voltam és soha nem felejtem el. Egy hét is kevés ahhoz hogy mindent megnézz. Gyönyörű templomok, A bazár, Fűszerbazár, Piacok, A földalatti víztározó (ott van a medusa oszlop és a könnyek oszlopa) És még nagyon sok érdekesség. 13/L
6/7 anonim válasza:
Ephesos,trója! A tévhitekkel ellentétben törökországban van. Az ephesosi kirándulás életem egyik legszebb élménye.
7/7 anonim válasza:
KAPPADOKIA az ugynevezett Tünderkemenyek..ezekben a föld alattı varosokban az okorı keresztenyek eltek mısztıkus tulvılagu hangulat es lehetöseg van lebegnı hölegballonnal kappadokıa felett ılletve vannak barlangszallodak ıs amı sehol a vılagon mashol nem talalhato meg. İstanbulban a Sultanahmet resz amı szep a regı ovaros ıtt van a Topkapı, a regı vıztarozo a YEREBATAN SARAYI,amı szınten kısse tulvılagı hangulatu, az AYA SOFIA vagy a Kek mecset..de Kappadokıa szerıntem a legszebb TÖRÖKORSZAG csodaı közül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!