Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki lehet utazni 16 évesen...

Ki lehet utazni 16 évesen külföldre?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és ki szeretnék menni Romániába egyedül és kell hozzá valami szülöi igazolás vagy valami?

2013. jan. 22. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Mafassznak'?
2013. jan. 22. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
csak tudni szeretném mert anyumé szeretnk hogy menjek le egydül oda meg fel kéne hoznom egy 2 cuccot
2013. jan. 22. 19:47
 3/5 anonim válasza:

Szia.Ha egyedül szeretnél menni, akkor először kell egy felhatalmazás amit egy közjegyző segítségével a szüleid jelenlétében írnak meg egy másik személyre akire ráruházták azt a feladatot hogy áthozzon a vámon.

Úgy is csinálhatod hogy a szüleid elhoznak a vámig, és onnan pedig mész tovább magadba.Csak akkor tudsz teljesen magadba menni, ha már betöltötted a 18. életévedet. De ezek innen Romániából szólnak Magyarországra. Ott kéne megkérdezd, ahol csinálják a személyiket. Remélem segítettem.

2013. jan. 22. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi sokat segitetél :)
2013. jan. 22. 19:57
 5/5 anonim válasza:
Örülök hogy segíthettem!:)
2013. jan. 22. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!