Milyen úticélt ajánlanátok?
Majorkát tudom ajánlani. Ott van tenger böven, gyönyörü városok, vidék és látnivaló.
Ha szeptembrben mentek tudtok fürödni is még, de szuper már az idö kirándulásra is. èrdemes 1-2 napra autót bérelni és körbe menni a szigeten.
Tavaly Splitben voltam 12 napot.
Megtudtam nézni az Óvárost, tengerparti sétányt, Marjan hegyre felsétáltam és nagyon jót strandoltunk. 3 nap kirándultunk. Egyik nap elmentünk busszal Trogirba, a másik nap Mostarba (igaz Bosznia, de más világ), illetve egy harmadik nap pedig komppal átmentünk Hvar szigetre.
Javaslom a várost, ugyanis ha nincs kocsitok vonattal nyaranta el tudtok utazni, és ahogy írtam, 1-1 napos kirándulás keretében el tudtok menni busszal Trogir/Primosten vagy Makarska/Mostar/Dubrovnik irányában; hajóval pedig Brac/Hvar/Vis szigetekre is.
Ha érdekel szállás, priviben el tudom küldeni Neked az elérhetőségeket.
Náalm Split a nr.1!!!
Minden nyáron és nem tudom megunni!!!
Kedves Utolsó, privibe tudod ajánlani a fogdokit??
Elég tág a meghatározás :) Olaszországban is sok érdekes hely van.
Nálam ilyenek jönnek be:
Garda-tó (akár északi /Riva/ akár déi /Sirmione/ kiinduló hellyel, rengeteg látnivalóval és kirándulóhellyel: vízesés Riva mellett, Monte Baldo, Iseo-tó, Limone, Salo, közelben Verona
..vagy a másik két nagyobb tó körül szintén rengeteg kirándulás lehetőség van:
Lago Maggiore: Arona vagy Stresa
Comoi tó: Lecco vagy Como
Cinque Terra: kirándulás a városokba, tengerpart
Sorrentói félsziget: tengerpart /Smaragd barlang/, kisvárosok (Positano, Amalfi, Sorrento, Capri, kicsittávolabb: Nápoly, Herculaneum és Pompei
Lipari szigetek: szigettúrák, vulkántúra, mediterrán falvak, ha hipernyugis nyaralást akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!