Ajánlanátok megbízható, jó utazási irodákat? Részletesen lent
Bécsbe szeretnénk majd menni adventre 1 nap(busszal).Tavaly a BS travellel mentünk és nem azt kaptuk amire vártunk.
Ezek az utazási irodák jók,megbízhatóak?
www.korutazasok.com
Adutours
"Kedves utolsó.Mégis mivel mennénk?Repülővel?Nem önállóság kérdése.Közvetlen ismerőseinknek,barátainknak nincs kocsija.Ezért választjuk ezt megoldást."
Nem repülőre gondoltam. Egy 1 napos kiránduláshoz sem ismerős, sem barát, sem senki nem kell! Foglalsz egy buszjegyet, elmész Bécsbe, leszállsz, elmész ahova akarsz, majd hazajössz! Ennyi! Több százezer ember meg tud magának szervezni több hetes nyaralásokat, de ti még egy 1 naposra is inkább ráfizettek, minthogy magatok megszerveznétek! Én tengerentúli, több hetes nyaralásokat szerveztem le magamnak, mindenféle ismerős nélkül. Egy kis szervezéssel bármi megoldható, pláne ha csak 1 napos útról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!