Online repülőjegy-foglalás. Mennyire megbízható? Melyik oldalt ajánlanátok esetleg?
A legtöbb repülőjegyfoglalás mostmár online történik, tehát biztonságos, igen.
Ajánlom a Skyscanner.net oldalt, itt beírod, hogy honnan hova akarsz repülni, mondjuk Budapest London, bejelölöd a dátumot és ár szerint kilistázza a lehetséges repülőutakat.
Nem árt szétnézni pár Budapestről induló fapados légitársaság járattérképén sem pl. Wizz Air, Ryanair, Easyjet, mert nagyon jó ajánlatokat lehet kifogni.
Én pl. tavaly nyáron eljutottam a Wizz Air segítségével Ázsiába (Antalya, Törökország) egész olcsó áron.
Megbízható. Én inkább a légitársaság honlapjait ajánlom, szerintem ott a legolcsobb. (annyi, hogy ott nem lehet összehasonlítani az árakat).
Viszont arra figyelj, hogy minden adat helyes legyen. Ha elrontod a foglalást, akkor nagyon drága a javítás és néha nem is lehetséges.
Megbízható. ha nem megy közben tönkre a légitársaság.
Jó a repjegy.hu is. Kényelmes, elég jó járatokat és árakat hoz ki. Persze nemfapados kategória, bár ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!