Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ajánlanátok valamilyen utazást?

Ajánlanátok valamilyen utazást?

Figyelt kérdés
Az Anyukámat gondoltam meglepem valamilyen utazással 2 nap egy éjszaka vagy hasonlóra gondoltam.Velence volt az első ötletem pontosabban a karnevál de 28000 alatt nem nagyon van, max olyan ami non-stop de azt meg nem tudom ki bírja bevállalni. Nincs valamilyen ötletetek? Valami különleges hely amit érdemes megnézni?

2012. dec. 5. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy bécsi, adventi hétvége? : )
2012. dec. 5. 17:16
 2/11 A kérdező kommentje:

Az szuper lenne ha nem laknánk a határ mellett.:)

minden évben kijárunk úgyh az nem lenne különleges.

ha a vonatjegyek olyan áron lennének mint a repülőjegyek sokkal könnyebben megtudnám szervezni. :(

2012. dec. 5. 17:24
 3/11 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy hülyeséget írok - ebben az esetben bocs - de ha a határ mellett laktok, akkor Budapest esetleg?
2012. dec. 5. 18:59
 4/11 A kérdező kommentje:
oda is évente párszor azért eljutunk.:)
2012. dec. 5. 19:13
 5/11 anonim válasza:
100%
Esetleg Pécs? Nekem az az egyik szívem csücske :)
2012. dec. 5. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nürnbergben nagyon szép a karácsonyi vásár.

Vagy Prága? A buszjegy olcsóbb a vonatnál.

Belföldön meg a szallas.hu-n kereshetsz csomagokat ár szerint.

2012. dec. 5. 20:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Prágán erősen gondolkodom:) Pécsen is volt már.:)
2012. dec. 5. 20:41
 8/11 anonim válasza:
100%

Én a páromat Prágába fogom elvinni februárban :) Mondjuk az 70 ezer lesz, igaz 4 csillagos szállodában 4 nap 3 éjszaka. Csak a vonatút oda vissza 14 óra :S

No mindegy,jó lesz! Ajánlom azt a helyszínt nektek is :)

2012. dec. 5. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is Prága egy nagyon jó választás lenne... én a nyáron jártam ott és gyönyörű város illetve nemis túl drága, szóval erősen ajánlom. :)
2012. dec. 5. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Prága tényleg nagyon szép. :) De elmehetnétek Salzburgba is, az is nagyon hangulatos ilyenkor, vagy valami erdélyi nagyvárosba, nekem például Székelyudvarhely nagyon tetszik, bár persze ott hidegebb van ilyenkor, mint itthon Ha Udvarhelyet választjátok, felétélen próbáljátok ki az Alexandra cukrászdát!
2012. dec. 5. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!