Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehetséges-e? NAGYON FONTOS...

Lehetséges-e? NAGYON FONTOS és SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Van egy oroszlány fejü nyúlam most megyünk ki spanyolba és vinném őt is de sajna decemberben repülövel jövünk haza a repülögépen lehet állatot szálitani? mi kell hozzá? egyáltalán lehetséges ez?

Írjatok mert nagyon fontos! elöre is köszönöm

2009. aug. 29. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
ez szerintem attól függ,hogy melyik utazási irodától mentek.érdeklődd meg telefonon vagy személyesen.
2009. aug. 29. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem irodával mentek, akkor a légitársaságtól érdeklődd meg telefonon. Általában lehet élő állatot szállítani, de azt mondják eléggé megviseli az állatot. Mondjuk biztos nem mindegy hogy 10 órát zötykölődik lent egyedül egy ketrecben a csomagtérben vagy másfelet, de én nem biztos hogy elvinném, ha van aki addig vigyázzon rá :S
2009. aug. 29. 12:44
 3/10 anonim válasza:
91%

Nekem mopszom van, és többször is utaztam vele repülőgépen. A légitársogágoktól függően felviheted magaddal egy szállítódobozban . (nekem végíg az ölemben volt, és hagyták mert viselkedett :-))

Valhol 5-6 kg-ig, de a Malévval pl 10kg-ig is felviheted.

Kell hogy legyen útlevele, és chip. (most ez mind a kutyákra vonatkozik, de gondolom nyuszival is ez a helyzet)

2009. aug. 29. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
amikor én repülövel mentem többeket is látatm hogy kutyát vagy macskát vittek a repülőre. de be kell őket tenni egy ilyen dobozba, kutyaszállitóba, szal csak ugy kézbe, vagy pórázon nem lehet. tedd be a nyuszit egy dobozba ugy biztos viheted, de gondolom kell fizetni.
2009. aug. 29. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
No ezt én sem tudtam. Bár nekem 26 kilós kutyám van így ez alapból veszett ügy akkor :D
2009. aug. 29. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és kb. mennyit kell fizetni ? 3 kg körül van a nyúlam.
2009. aug. 29. 14:00
 7/10 anonim válasza:
79%
Nem biztos hogy kell fizetni. De ha mégis, akkor általában 6-8 euro kilónként.
2009. aug. 29. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak fontos hogy előtte érdeklődj a légitársaságnál, nehogy a repülőtéren derüljön ki, hogy nem lehet, vagy utólag nem lehet, vagy a jóég sem tudja!
2009. aug. 29. 17:07
 9/10 anonim válasza:
Persze, amikor foglalod a repjegyet jelezni kell hogy viszel állatot is. Mert 1 gépen ha jól tudom összesen 2 vagy 3 állatot lehet csomagtérben szállítani. (mopszos voltam) Azt hiszem az Ibéria 8kg-ig enged!
2009. aug. 29. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
azt hiszem sok infót kaptál a szállitásról, de csak egy valaki irta, hogy kell állat útlevél. Nagyon fontos. Ezt az állatorvos állitja ki, és ez nélkül nem fogják kiengedni. Neked is fontos, mert rengeteg nyúlbetegség van, és még igy sem biztos hogy a ,más klimát birni fogja.
2009. aug. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!