Milyen útvonalon és járművel a legkedvezőbb eljutni Murciába, Spanyolországba?
Autóval sajnos a sokszorosa az útiköltség, az üzemanyag miatt, az időtartam még nem is lenne gond, mert maga az út is egy élmény lehet. :)
Érdekes módon, vonattal Valenciából eljutni többe kerül, mint Madridból, legalább is, ahogy az internetes jegyfoglalási lehetőségeket nézem. A Madrid-Murcia vonat útra az időpontok is változatosabbak, gyakrabban jár, és szinte egész nap, és ez a csatlakozás miatt nem hátrány. De még nézelődök tovább, mert még új vagyok a spanyol vonatozási lehetőségek világában. Ja, és ha jól láttam, a Wizzair indít Valenciába járatot, de nem tőlünk, hanem Temesvárról. Még szinte meggondolandó lenne onnan indulni, ha a vonat tényleg kedvezőbb lenne, de eddig még mindig Madrid vezet.
Köszönöm a segítséget mindenesetre. :)
Egy ár engem is érdekelne,nem kötözködésképpen, csak érdeklődésképpen, hogy bonyolítva az utazást vonat-fapados, mennyibe jönne ki. (Mert szép a vidék, ki tudja, lehet még visszamennék).
Igaz, hogy nekünk sietve kellett megoldani 3 nap alatt a kiutat. Pont Murcia mellett egy kis faluba kellett eljutnunk: Pilar de Holodada. Néztük a repjegyeket, kombináltunk, és kocsival nekünk oda-vissza, autópályadíjakkal, üzemanyaggal, 2 személyre nagyjából feleannyira jött ki mint repülővel (Bp-Valencia). Akkor valami 140.000 lett volna fejenként a legolcsóbb.
Lehet, hogy előre tervezve sokkal olcsóbb a dolog...
Igen, a Budapest - Milano - Alicante - Murcia útvonalat nemrég fedeztem fel, mert a Ryanair-nél adott napokon szinte semmiért lehet Milano-ba eljutni. Érdemes lesz számításba venni, ha konkrét dátum esetén kedvezőbbre jön ki, mint a Budapest - Madrid - Murcia kombináció.
Talán még nem offtopik kérdés a következő. Amennyiben Madridra esik a választás, érdemes lenne eltölteni azért egy napot a továbbhaladás előtt, és az érdekelne, milyen kedvező árú szálláslehetőségeket ismertek, ami kifejezetten csak arra szolgál, hogy az éjszakát el lehessen tölteni valahol. Köszönöm előre is a választ.
masodik vagyok
A szallast meg tudjatok oldani panzioban, amit itt Hostal-nak hivnak. Neten biztos talalsz parat ott le is tudod foglalni. 3 eve voltak itt rokonaim, akkor ha jol emlekszem olyan 50 euro korul volt. Az egy nagyon pici kis panzio volt, de nagyon szep, tiszta, kulturalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!