Mi lehet az oka, hogy míg Spanyolországba inkább európai turisták mennek, addig Olaszországba Európán kívüliek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 19:03
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem ezt ilyen nagyon nem lehet elkülöníteni, de ha valami mégis van, akkor az max annyi, hogy Olaszországba talán több Európán kívüli turista megy (ebben sem vagyok ám biztos), ennek pedig az lehet az oka, hogy a híres olasz helyek, mint pl. Velence, Róma, Milánó sokkal jobban benne vannak a köztudatban a világ többi részén is. De mondom, szerintem ez így nem igaz, amit írtál.
2/4 A kérdező kommentje:
Olaszország
amerikaiak - 3,9 millió fő
japánok - 1,2 millió fő
oroszok - 0,9 millió fő
kínaiak - 0,7 millió fő
ausztrálok - 0,6 millió fő
kanadaiak - 0,6 millió fő
Spanyolország
amerikaiak - 0,9 millió fő
japánok - nincsenek benne a TOP15-ben
oroszok - nincsenek benne a TOP15-ben
kínaiak - nincsenek benne a TOP15-ben
ausztrálok - 0,5 millió fő
kanadaiak - nincsenek benne a TOP15-ben
Attól még hogy te ebben kételkedsz, ez valóban így van.
2012. júl. 31. 19:31
3/4 anonim válasza:
Továbbra is kételkedek benne, Olaszországba pl. oké, hogy 3,9 millió ember érkezik az USA-ból, de nagyon sok olasz kivándorló él az USA-ban, ez biztos megdobja a statisztikát. A kérdésed ráadásul azt sugallja, mintha Olaszországba nem annyira utaznának Európából, pedig hát onnan is rengetegen látogatják.
4/4 anonim válasza:
Mert Olaszország tényleg felkapottabb hely a tengerentúlon, főleg Róma és Velence. A tengerentúli keresztény zarándokok is szép számban keresik fel.
De én is érdekesnek találom ezeket az adatokat, mert a spanyol tengerparton, főleg Costa Brava-n elég sok az amerikai turista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!