Budapestről Brüsszelbe vonattal?
Ha tudsz angolul akkor a seat61.com című oldalon remek infók vannak a vonatközlekedés megszervezéséről, egyébként a bahn.de oldalon, a német vasútak keresőjén nagyon jól meg lehet szervezni ilyen utakat.
Nem tudom mikor fogsz utazni és a nappali vagy az éjszakai utazást preferálod-e, de a bahn.de keresőben megnéztem egy Budapest-Brüsszel utat egy általános munkanapra (január 7) és máris találtam egy 14 órát igénybe vevő 2 átszállásos utat:
Budapest Keleti 7:10 - Linz Hbf 11:51
Linz Hbf 12:18 - Frankfurt(Main)Hbf 17:36
Frankfurt(Main)Hbf 18:29 - Bruxelles-Midi 21:35
Ez például egy egész jó lehetőség, de a keresőben más időpontokat és átszállásokat is találhatsz, vagy ha az éjszakai vonatozást preferálod minden bizonnyal olyan lehetőség is van, hogy az út egy részét éjjel teszed meg, akár hálókocsiban.
Online jegyfoglaláshoz az a módszer szokott bejönni, hogy a bahn.de-vel megszervezel egy útvonaltervet, aztán a közbeeső országok nemzeti vasúttársaságainak oldalaival lefoglalod átszállásonként a jegyet.
Az én példámban pl. az első vonatra jó lesz a MÁV-START oldal, a másodikra az ÖBB, a harmadikra meg a DB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!