Kezdőoldal » Utazás » Európa » Besztercebányára hogyan...

Besztercebányára hogyan juthatnék el tömegközlekedéssel, mondjuk Budapestről? A legjobb lenne ha Bajáról :D

Figyelt kérdés
Hallottam nemzetközi járatokról, de nem találtam a neten semmit ami nekem jó lenne...tudnátok e valami alternatívát ajánlani esetleg? Előre is köszi!

2012. dec. 12. 15:21
 1/8 anonim válasza:
mondd, hogy mikor és leírom neked a menetrendeket
2012. dec. 12. 20:54
 2/8 anonim válasza:
esetleg ajánlom a www.cp.sk oldalt, a jobb alsó sarokban átállítod angolra. besztercebánya szlovákul Banská Bystrica
2012. dec. 12. 21:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Február 17-én mennék sítáborba. Vagyis inkább a csapat után, mert nem tudok velük indulni 16-án egyéb elfoglaltságok miatt. Köszönöm az eddigi ötleteket!
2012. dec. 13. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha jó a vonat, akkor az elvira ad ki találatokat Baja - Besztercebánya viszonylatra: [link]
2012. dec. 13. 18:45
 5/8 anonim válasza:
úgy látom, lesz pár átszálló...
2012. dec. 13. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Lesz-lesz. Azért írtam mert én biztos így mennék, megrögzött vasútbarátként, de nyílván van aki különböző okok miatt nem engedheti meg magának, hogy vonatról fel-le ugráljon.
2012. dec. 13. 19:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, bár most hétvégén lesz az első vonatozós élményem Ákos koncertre :) Nem tudom, hogy képes lennék e Szlovákiáig elnavigálni magam a vagonrengetegben. A busz közelebb áll, de ha nincs más marad a vonat!
2012. dec. 13. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Oszkar.com, autohop.hu, blablacar.com

Ezeken a közösségi autós oldalakon általában lehet találni autóst Budapest-Besztercebánya útvonalra.

Tömegközlekedéssel kicsit nehézkes, sok átszállással lehet csak eljutni.

2015. jan. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!