Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek melyik Olaszország...

Szerintetek melyik Olaszország legjobb helye nyaralásra?

Figyelt kérdés

(tudom még messze van :D )Bibione és környéke kizárva , mert ott már voltam.

Cinque terre milyen? Ott főleg csak külföldiek nyaralnak , vagy olaszok vannak döntő többségben?

2012. dec. 4. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretek nyáron hegyekbe menni. Északi tirol részt ajánlom pl. Merano. Gyönyörű!

Ha tenger mellé szeretnél menni és kedveled a sziklás partot ajánlom La spezia-t. Gyönyörű és nem tömött.

Közép részen még nem voltam, de azt mondják, hogy nem olyan tiszta.

Voltam még Szicíliában. Nagyon jól éreztem magam, mert sok olasszal megismerkedtem. Sokkal barátságosabbak délen. Bejártam a szigetet is ami csodaszép, de valahogy nem kívánkozom vissza. Inkább észak párti vagyok.

2012. dec. 5. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
olasz riviéra
2012. dec. 5. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nápoly és környéke! Rengeteg látnivaló van egymáshoz közel, és könnyen be lehet járni: Sorrento, Capri, Vezúv, Pompei, Herculaneum, Amalfi-part és maga Nápoly! Csodálatos hely!

Érdemes Sorrento-ban szállást nézni, mert közelebb esik a fenti helyekhez és nyugodtabb, tisztább hely, mint Nápoly.

2012. dec. 5. 19:03
 4/6 anonim válasza:
Rimini
2012. dec. 17. 20:33
 5/6 anonim válasza:
Róma. Ha még nem láttad :D Érdemes Róma melletti kisvárosokban szállást nézni ott olcsóbb (olasz nyelvtudás hiányában ez nembiztos hogy jó ötlet) :D de persze Rómában is elég jók a szállodák :D
2012. dec. 30. 23:26
 6/6 anonim válasza:
Lido delle Nazioni
2018. jún. 19. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!