Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová menjünk dolgozni?

Hová menjünk dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom és én úgy döntöttünk,h külföldön akarunk dolgozni,de

nem tudom,h melyik lenne ideálisabb.

Néztünk óceán járó hajókat és néztünk Angliában is munkákat!!

A párom szakács sok év tapasztaattal.

Én esetleg a wellnes részen tudnék elhelyezkednide mivel aap a nyelvtudásom szivesebben lennénk szobalány vagy kézilány vagy akármi!

Légyszi adjatok tanácsokat...és azt is h hol kezdjük a készületeket...mondjuk még van idő,mert 2010 elején akarungnk menni..Segítsetek légyszi!!

2009. aug. 24. 02:11
 1/7 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy a hajos munkaknal altalaban nem vallaljak, hogy parokat együtt helyezzenek el, de ennek persze utena lehet nezni, en biztos azt valasztnaam. Egyik ismerösöm volt kint, takaritonökent, es nagyon jol erezte magat, sok penzt tudott felretenni is, mert nincsenek költsegei az etelre, szallasra... en biztos inkabb ezzel probalkoznek, de ha 2010 elejen menni akarotk, akkor mar jelentkeznetek kene valahova...
2009. aug. 24. 02:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mint szakács ha elég nagy háttér van a férjed mögött akkor neki mindenhol könnyebb lesz munkát találni, persze ha tudja az adott ország nyelvét, ha nem akkor max mosogatónak rakják be.

Hajósmunkára szobalánynak csak megfelelö gyakorlati háttérrel lehet menni. Vagy is ha magyarországon már takarítottál 4-5 csillagos szállodában akkor vesznek fel és megfelelö nyelvtudással.

2009. aug. 24. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
elsö vagyok. Szobalanynak mehetsz gyakorlat nelkül is, az az egyetlen olyan munka hajon, ahova nem kell gyakorlat.
2009. aug. 25. 13:03
 4/7 anonim válasza:
En Londonban elek 7 eve es szerintem itt ellehet helyezekedni, de menni kell, akar 2 honapig is a melo utan. Foleg most. Egy nagyon fontos: a jo angoltudas! Ha ez megvan, mindketten par heten belul tudtok allast kapni, neha hazalassal, mert neten sok a kamu. Ami fontos, h sok koltopenzzel gyertek ki, mert a megelhetes az otthoni merce utan nagyon sokba kerul, ha meg nem kaptok fizut. Szobaberles, kaja, utazas....szuken is 1000font havonta kettotoknek.
2009. aug. 25. 16:06
 5/7 A kérdező kommentje:
és esteleg ha arról lenne sz tudnál segíteni??
2009. aug. 26. 01:06
 6/7 anonim válasza:
En nanny voltam kint, most megyek gyesre, ugy h segiteni nem tudok, de nem is tudom, h milyen az angolod es nem vagyok vendeglatasban. Egyet mondhatok, vigyazz a magyarokkal. Ok nem segitenek ill. ha akarsz nekik segiteni, akkor jol atvernek: mint engem is, akit ajanlottam melora. Ovatos vagyok mar. Gumtree.com-on van sok jo munka.
2009. aug. 28. 21:13
 7/7 anonim válasza:
ausztriára nem gondoltatok? Tirolba rengeteg embert keresnek a téli szezonra. jobb mint a hajó hidd el ha segítség kell irj.
2009. szept. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!