Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonba utazok 2-3 hetre,...

Londonba utazok 2-3 hetre, van valamilyen lehetoseg "zsebpenz" potlasra?

Figyelt kérdés

Nem tudok valami sok penzt vinni magammal ezert erdekelne valami easy money :)

Pl.kutya setaltas vagy hasonlo "aprosag" :)

2012. dec. 22. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
2-3 hét simán eltelik csak munka keresésre. Ha nincs olyan ismerősöd aki fix munkát tud adni akkor nem valószínű hogy te pont akkor 2-3 hétre tudsz pénzt keresni.
2012. dec. 22. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem eleg volna neha par oras melo is .szorolap valami....Nekem akarok fojamatosan melozni csak kicsi + :)
2012. dec. 22. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Értemén hogy elég lenne neked pár órás meló is,de ha nincs ismerősöd, kapcsolatod akkor hogy akarsz pár órás melót?? A szórólapozásnál sem úgy van hogy aki bemegy azt alkalmazzák..

Nekem kis takarítócégem van Angliában. Minden nap jönnek az irodába, szórólapozási munkáért. Minden nap sajnálattal közlöm hogy nincs jelenleg szórólapozás. Aki csinálja nekünk az bőven megtudja csinálni. A legtöbb gyorsétterem, és hasonló kis cégeknek megvan az emberük..A magáncégek meg maguk oldják meg..

Keres ismerőst aki tud segíteni neked. Munka kereséshez rá kell szánnod minimum 1 hetet ha nem többet..

2012. dec. 22. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!